Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ezt miért csinálták ezek a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt miért csinálták ezek a lányok?

Figyelt kérdés

Elmentem egy szórakozó helyre ahol volt 3 lány, igy egy csoportban.

Majd amikor kijöttem az ajtón, oda futott hozzám kettő hogy "van barátnőd" mondom hááát nincs akart lenni, de meg sem várták. Rámutattak a barátnőjükre "megcsókolod" elég szép lány volt szóval hát megtettem.

Közben ez a kettő lány meg lefényképézte, de mindek??

Utána ott hagytam őket...az a csaj várta, hogy oda menjek még hozzá de nem mentem utána olyan furcsa volt az egész.

2018. jan. 7. 13:38
 1/7 A kérdező kommentje:
szóval ilyet minek csinál egy nő? :D
2018. jan. 7. 13:39
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
betegek. el is viheted volna le cumiztatni.
2018. jan. 7. 13:42
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem biztosan valamilyen célból kellett a kép,és azért. Pl:fogadás,dicsekedés stb.
2018. jan. 7. 13:46
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is valami fogadás lehetett, vagy csak simán féltékennyé akartak valakit tenni. :D
2018. jan. 7. 13:48
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Jól mondják, féltékenyé akartak tenni valakit, szóval készülj, mert lehet máris pár verőlegény van a nyomodba, köztük a csaj barátja... :D
2018. jan. 7. 14:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Tuti nagyon jó pasi vagy. De ilyenekbe ne menj bele.
2018. jan. 7. 15:18
 7/7 A kérdező kommentje:
Amúgy igen, szerintem ez van biztos lesz ennek valami következménye...
2018. jan. 7. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!