Lányok mikor ti először mentetek nőgyógyászhoz milyen tapasztalaitok voltak, féfihoz esetleg nhöz mentetek először és mit csináltak?
17 voltam, amikor először voltam.
Bementem, mondtam hogy szűrésre jöttem, kérdezte hogy voltam e már fiúval, meg mióta menstruálok, hány napos, rendszeres e. Aztán öltözőben levetkőztem teljesen alul, felültem székre, kenetet vet, ulrahanggal megvizsgált.
Utána elmondta, hogy ha nem kapok levelet, akkor oké minden.
Férfihoz mentem, mert nálunk csak az volt, azóta voltam nőnél is, semmi különbség nincs.
Kicsit idősebb vagyok, ha nem baj (21) :D
Féltem én is, mert nem tudtam mi vár rám. Bementem, elmondtam, hogy még nem voltam, kikérdezett (miért jöttem, mikor jött meg először, utoljára, milyen erős, meddig tart, görcsök, egyebek) élek vagy éltem-e már nemi életet.
Ez után elküldött a vetkőzőbe: bugyi, nadrág le. Zokni maradt. Hosszú felsőt ajánlom.
Felültem az asztalra, elmondta hogy lejjebb csússzak és távolítsam a lábaim. Elmondta hogy mit csinál épp, mivel. Először ujjal és tapintással vizsgál, utána kacsa és mintavétel. 1-2perc az egész. Visszaküldött öltözni, majd ismét beszéltünk, felírta a gyógyszert (korábban már szedtem hormongyógyszert így vérvételre akkor épp nem kellett mennem, de azóta évente küld és váltás előtt is, sőt hormont is kér), elmondta mikor kell visszamenni a kenet eredményért.
Férfihez járok azóta is (a családban mindenkinek csak jó tapasztalata van férfi dokikkal) és nagyon rendes, annak ellenére hogy sztk-s.
Én nőhöz mentem el,azóta is nőhöz,eleve szégyenlős vagyok,nem szeretnék férfi előtt beterpeszteni,az a része kellemetlen érzés.Én magán nőgyógyászhoz járok,mert olyan helyre szeretek csak menni ahol vizsgálóba csak az orvos jön be,csak ő lát.
Ha szégyenlős vagy nőt keress.A vizsgálat ha ügyes az orvos nem fáj,de vizsgálat után pár napig pici vérzés,barnázás lehet,legyen a bugyidba tisztasági.
És nyugi felnőttek sem mennek ide szívesen,ők is tartanak tőle,és frusztráltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!