Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogy beszéljek vele erről? Lent

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy beszéljek vele erről? Lent

Figyelt kérdés

Na szóval. Nem voltam még párkapcsolatban,így eléggé tapasztalatlan vagyok ilyen téren. Kb másfél hónapja alakulgattunk egy fiúval, találkozni hívott sokszor,irogatott. És kb két hete meg is csókolt. Mindent szép lassan épített fel, nem kapott le az első randinkon meg ilyenek, hanem szép sorjában haladt mindennel. És most kicsit elbizonytalanodtam, mert nem beszélnünk az érzéseinkről, hogy most akkor együtt vagyunk e vagy h komolyan gondolja e velem. Nekem fontos lenne h ilyenekről szó essen, mert tudok róla dolgokat (barátnőmtől) amik kicsit aggasztanak és nem tudok megbízni benne és kimutatni a érzéseimet,amíg nem tudom h velem komolyan gondolja e vagy csak játszik. Szóval ha beszélnék vele arról a dologról, ami bánt, az jó ötlet vagy inkább ne? és hogyan kéne ezt megbeszélni vele? (A srác egyik exét ismeri barátnőm és ő mondta h hova vitte randizni, engem is oda. Meg h minden lánnyal ezt csinálja kb 3 hétig aztán beflegmul és vége. DE mondjuk az a lány egy had ne mondjam mi. de akkor is bánt, és ez mindig eszembe jut ) Egyébként a srácról még annyit h helyes és egy csomó lány oda van érte, és ezzel tisztában is vagyok, de engem a belsője nagyon megfogott, bár szinte teljesen különbözünk. Nem is értem miért van velem. aaa eléggé össze vagyok most zavarodva. Kérlek értelmes válaszokat, és köszi ha végigolvasod!

16/L, 17,5/F

2017. dec. 20. 20:14
 1/3 anonim ***** válasza:

Ebből rövid kapcsolat lesz, ha lesz egyáltalán.

Hogyan beszélj vele erről? Hmm,tagadni fog.

2017. dec. 20. 20:21
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen én is így érzem, de legalább tapasztalat szerzes. És azért adok neki egy esélyt
2017. dec. 20. 21:23
 3/3 anonim ***** válasza:

Ilyen tapasztalatot nem érdemes szerezni....

Mit értesz tapasztalat szerzés alatt? Hogy kell néhány hét után kidobni egy köcsögöt?

2017. dec. 21. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!