Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek a barátommal? Vagy hogyan beszéljek erről vele? Nagyon szeretem és nem szeretném hogy valami baja legyen.
Nem tudom hogy mit kellene tennem. Egyrészt a barátommal távkapcsolatban vagyunk, egy héten egyszer találkozunk hétvégén, ott aludni nem tudok mivel gondolom nem engednék meg. És nehezen bírom azt hogy nem láthatom:(. másrészt már dolgozik, és aggódok érte. Igazából volt olyan hely ahova mehetett volna az közelebb is lett volna hozzám, de igazából azért akartam hogy inkább odamenjen mivel ahol most dolgozik eléggé veszélyes dolog. És a másik helyen nem lett volna ilyen. A pénz miatt ment erre a helyre mivel xy ft alatt nem vállal munkát. Én ezt megértem de nagyon féltem is. Viszont mondani sem akarom neki h de már pedig felmondasz ott, mivel nem akarom irányítani, hiszen mègis csak van magánélete is. De amikor már nem ír amikor szokott, akkor egyből arra gondolok hogy lehet valami történt. mit kellene cselekedni?
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!