Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szakítsak vagy ne?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak vagy ne?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 16 éves lány vagyok. A szintén 16éves barátommal 5 és fél hónapja vagyunk együtt. Az elején a 3.hónapig meg volt a rózsaszín köd. Aztán ő 3 hétig egy igazi paraszt volt, sosem érdekelte amit meséltem neki, és ezt elég nyilvánvalóan a tudatomra is adta. Rengeteget veszekedett velem, és szudott. Minden amit én csináltam/gondoltam szar volt. Nekem itt múlt el a rózsaszín köd. És akkor láttam be, hogy mennyire gyerekes. Halálosan el van kényeztetve, bár erről nem ő tehet, és teljesen életképtelen pl.: nem tud söprögetni vagy mosogatni, még egy melegszenyát se tud csinálni. Én viszont egy talpraesett, céltudatos lány vagyok. A fiú még annak ellenére is nagyon imád, hogy én nem kivánom vele a szexet másfél hónapja, nem vágyom rá, hogy csókolozzunk, vagy hogy összebújjunk. Mióta eltelt az a bizonyos 3hét minden elnéz nekem, mindenbe igazat ad, semmin se akad ki. Én nem vagyok boldog, már nem vonzódom hozzá egyáltalán, ő viszont olyanokat mond, hogy semmi értelme nem lesz az életének nélkülem, és hogy teljesen összefog törni, sőt egyszer azt is mondta, hogy felköti magát. Mit tegyek? A családját egyenesen imádom! Most jön a Karácsony nem akarok vérparaszt lenni. Köszönöm előre is azoknak akik segítenek!

2017. dec. 17. 18:37
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ugyan ezt,amit itt leírtál,mond el neki is.

Vegye észre magát,adj neki egy kis időt,hogy összeszedje magát.Nem kell feltétlenül egyből szakítani pár rossz hét miatt.

2017. dec. 17. 18:44
 2/6 anonim válasza:
Ez nem allapot, melysegesen meg fogsz banni minden egyes elpazarolt percet, amiket olyan kapcsolatokban toltesz, ahol nem "elegulsz ki", utalni fogod magad amiatt, hogy nem leptel es sajat magadnak okoztal felesleges szenvedest azzal, hogy bennemaradtal olyan dologban, ami neked mar semmit sem jelent, mert ugye te ezt allitod-roviden:szakits vele
2017. dec. 17. 18:45
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem könnyű helyzet, de szerintem te is tudod mit kell tenned. Megvárnád amíg megkomolyodik? Aztán vagy sikerül neki, vagy nem? Te meg addig csak nyűglődsz egy kapcsolatban, hát nem hangzik valami jól. Fiatal vagy ehhez. Arra sincs semmi garancia, hogy akkor kívánni fogod, ha megváltozik kicsit. Keress olyat, aki szintén talpraesett és céltudatos, ezek fontos dolgok az életben.

22/F

2017. dec. 17. 19:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Ezert szoktak idosebb fiuval jarni a korodbeli lanyok. A 1y eves fiuknak 13 eves lanyok valok azokkal vannak egyszinten.
2017. dec. 17. 19:10
 5/6 anonim ***** válasza:

Először is mondd el neki, mit érzel teljesen nyíltan, de azért normális formában. Pontról pontra vegyetek végig, ami teged zavar. Ha ezek után sem ért veled egyet, es meg mindig hülyén viselkedik, akkor nincs mit tenni: szakits.

Bár ha mar egyáltalán nem szereted, nem igazán van értelme megmenteni a semmit...

Szar helyzetben vagy, de valószínűleg csak zsarol az öngyilkossággal. Ez szánalmas. Nekem mar ez a tény se szimpatikus, hogy ilyeneket tesz, de te tudod...

2017. dec. 17. 19:54
 6/6 anonim ***** válasza:

" A fiú még annak ellenére is nagyon imád, hogy én nem kivánom vele a szexet másfél hónapja"

Tehát 16 évesen 4 hónapon belül megdugattad magad.

Úúúúúúú...pitsa.

2017. dec. 17. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!