Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom más lányt ölelget? Szakitsak vele?
Folyamatosan megbánt, főleg azért,mert arra hagy következtetni, hogy én vagyok a hibás (féltékenység), szóban mondja, hogy szeret.. de amúgy meg szar*k a fejemre.. folyton az a lány így úgy, az ölébe kell ülni, ölelni... A lányt nem hibátatom, nem az ő hibája..
De persze rosszul esik... főleg hogy hiába mondom a barátomnak ezt...
Azután nem jegyez meg dolgokat, akár fontosabbakat is.
Egyszerűen a sirás kerülget.. de én hihetetlenül szeretem őt...
Ja igen, a lány leszbikus (félreértés ne legyen, nem ítélem el ezért) , csak ez miatt 1 fokkal még jobban bánt a dolog, mert ún. egy nem heterora (ez sem bántásból mondom, mielőtt vlki megsértődne) "lecserélt"
Vélemények?
ha az én pasim ilyen lenne, szakítanék vele, de ha azt nem akarsz (mert ugye szereted) akkor legalábbis jól rúgd seggbe hogy tudja hogy nem szórakozhat veled...
egyébként nem muszáj fizikai erőszakhoz folyamodni, szerintem már attól nagyot nézne ha egyszer rázúdítanád ezt az egészet de úgy rendesen idegesen az arcába ordítanád vagy valami... (élőben jobb a hatása szerintem)
na jó lehet hogy csak én vagyok ilyen haragos kedvemben de ha most ilyen akkor nehogy az legyen hogy később meg félrekúr...:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!