Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A barátom más lányt ölelget?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom más lányt ölelget? Szakitsak vele?

Figyelt kérdés

Folyamatosan megbánt, főleg azért,mert arra hagy következtetni, hogy én vagyok a hibás (féltékenység), szóban mondja, hogy szeret.. de amúgy meg szar*k a fejemre.. folyton az a lány így úgy, az ölébe kell ülni, ölelni... A lányt nem hibátatom, nem az ő hibája..

De persze rosszul esik... főleg hogy hiába mondom a barátomnak ezt...

Azután nem jegyez meg dolgokat, akár fontosabbakat is.

Egyszerűen a sirás kerülget.. de én hihetetlenül szeretem őt...

Ja igen, a lány leszbikus (félreértés ne legyen, nem ítélem el ezért) , csak ez miatt 1 fokkal még jobban bánt a dolog, mert ún. egy nem heterora (ez sem bántásból mondom, mielőtt vlki megsértődne) "lecserélt"

Vélemények?

2017. nov. 2. 17:47
 1/9 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesírásért, csak megint feldúlt vagyok... :/ könnyedzem is...
2017. nov. 2. 17:48
 2/9 anonim ***** válasza:
Nah igen, az ilyen fiúk azok, akiket csak önmaguk érdeklik. Én azt javaslom, (Javaslom) a te döntésed, hogy kérdezd meg tőle, hogy miért teszi ezt. 16/F privátban többet tudok segíteni
2017. nov. 2. 17:49
 3/9 anonim ***** válasza:
A helyesírásod pedig engem nem zavar, érteni fogom.
2017. nov. 2. 17:50
 4/9 anonim ***** válasza:

ha az én pasim ilyen lenne, szakítanék vele, de ha azt nem akarsz (mert ugye szereted) akkor legalábbis jól rúgd seggbe hogy tudja hogy nem szórakozhat veled...

egyébként nem muszáj fizikai erőszakhoz folyamodni, szerintem már attól nagyot nézne ha egyszer rázúdítanád ezt az egészet de úgy rendesen idegesen az arcába ordítanád vagy valami... (élőben jobb a hatása szerintem)

na jó lehet hogy csak én vagyok ilyen haragos kedvemben de ha most ilyen akkor nehogy az legyen hogy később meg félrekúr...:/

2017. nov. 2. 17:56
 5/9 anonim válasza:
Véleményem: találni fogsz olyat, aki viszontszeret...
2017. nov. 2. 18:06
 6/9 anonim ***** válasza:
Szóval zavar hogy nem heteró csajra nyomul, hanem egy olyanra akinél esélye sincs? Hmm. Oké. Szakíts vele, te beteg vagy.
2017. nov. 2. 18:28
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem.. vlmit kedves utolsó félreértettél. Az csak pluszban bánt egy kicsit, de ezt mind egy heteroval is megtehette volna, akkor is bántana. Ezért nem tartom magam betegnek, köszi.
2017. nov. 2. 18:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Beszéld meg vele az ügyet.Aztán ha továbbra is azzal a csajjal fog taktálni, akkor szakíts vele.Amúgy ha a csaj lezbi akkor miért nem a csajok ölébe ül?. Ha jól tudom akkor a lezbi az az amikor a csaj a csajokra bbukik.A biszex az meg mind a 2 nemhez vonzódik..Valami nem stimmel ezekszerint..énis ismerek egy lezbi csajt (fiúsan néz ki) akit mindig egy fiatalabb De csajjal látok.
2017. nov. 2. 19:36
 9/9 A kérdező kommentje:
Nagyon nehezen ment,de tegnap szakítottam vele... vasárnap nagyon megbántott,olyasmiket vágott a fejemhez, amit már elmondtam neki 50x. :/
2017. nov. 7. 05:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!