Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért mondják ezt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják ezt?

Figyelt kérdés
Hogy 15 èvesen valakinek nem lehet konoly kapcsolata!Nekem van 1,5 ève már...nem is èrtem mièrt mondják azt hogy ugyse ő lesz az igazi nem èrtem..mit gondoltok?👑
2017. dec. 13. 17:40
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsés vagy.c:
2017. dec. 13. 17:48
 2/2 anonim ***** válasza:

Azt, hogy "úgyse ő lesz az igazi" teljesen megértem, mivel nagyon kevés rá az esély, valamint a "nagy Ő" már inkább vallás kategória mint egy racionalizmuson alapuló elmélet.

A komoly kapcsolatos dolgot viszont én sem értem, én is 15 voltam mikor először komoly kapcsolatba léptem, majdnem 2 évig tartott. Emberfüggő dolog, hogy ki mennyi időt szán a partnerével tölteni. :)

2017. dec. 13. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!