Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Igent vagy nemmet mondjak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Schl12 kérdése:

Igent vagy nemmet mondjak?

Figyelt kérdés

Egy hete rám írt egy fiú az iskolánkbol. És meg kérdezet hogy tetszik nekem e valaki,

aztán bevallotta hogy én tetszek neki és meg kérdezet hogy nem akarok e vele járni. Én meg megmondtam neki hogy még nemtudom mit válaszolok. A suliba már meg is ölelt és iszonyú kedves velem. De még most se tudom hogy mit válaszoljak. Minden egyes percben mást akarok válaszolni. A baj az hogy egy évvel fiatalabb és az osztály társaim basztatnak vele hogy fiatalabb. És talán ez az egyik ok hogy nemmet akarok mondani. A másik hogy nekem nem csak ő tetszik hanem más is. Már teljesen összezavarodtam és nemtudom mit tegyek ezért is kérem mások tanácsát. Előre is köszönöm a válaszokat.

2017. ápr. 22. 21:02
 1/5 StayAwake...Forever ***** válasza:
14%
jaj már, mi ez a sok gyerek itt te jó ég, menj és kösd fel magadat az első fára istenem, ne a palikkal foglalkozz már ennyire fiatalon..
2017. ápr. 22. 21:07
 2/5 anonim ***** válasza:
44%
lol.. mondj neki nemmet, aztán rájön hogy nem érdemes veled kezdeni, mert még azt az egyszerű szót sem tudod helyesen leírni hogy NEM
2017. ápr. 22. 21:12
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem vagyok 12-14 mint ahogy gondolod. És ha nem tudsz hasznos dolgot mondani akkor légyszives hanyagold a bunkó kommentedet, mert senkit sem érdekel az olyan emberek bunkósága mint a tied.
2017. ápr. 22. 21:13
 4/5 StayAwake...Forever ***** válasza:
77%
Ha 12 lennél vagy 14, talán még elnézném neked, de ez így sajnálatos dolog, hogy idősebb tini létedre nincs agyad, amivel önálló döntést hozz, menj és gondolkodj el az életeden, mert nem ártana.
2017. ápr. 22. 21:16
 5/5 anonim ***** válasza:
81%

óh a kis harcias... semmi bunkóság nincs abban, hogy megjegyeztem hogy még magyarul sem tudsz...

az meg hogy nem vagy 12-14 csak fizikailag igaz..

mert fejben még ott tartasz, ha befolyásoló tényező az osztálytársak véleménye.

Egyedül annak kéne számítania hogy látsz-e esélyt hosszú és szép kapcsolatra..

2017. ápr. 22. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!