Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért mondják ezt? Tényleg...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják ezt? Tényleg nem lehet?

Figyelt kérdés

Sziasztok:)

Olvastam itt több olyan kérdést,hogy: összejöhetek egy roma csajjal/sráccal,magyar létemre.Vagy hogy: tetszik a lány/fiú, okos, de roma.Kommentekben is vannak olyanok,akik azt mondják,hogy hagyd inkább, keress magadnak mást/magyar embert. Tényleg nem értem,hogy magyar ember miért nem lehet együtt roma emberrel. Félre ne értse senki,nem kötözködés,csak én nem tudom,hogy ez miért van.

Előre is köszönöm annak,aki elmagyarázza :)

2017. jún. 20. 21:16
 1/7 anonim ***** válasza:

Szerintem, szerintem!, mert a magyar cigányok nagy része nem éppen a tisztes kategóriába tartozik. A tizenéves lány részük leginkább szexre megy.

Ha mondjuk a lány/srác normális, a családja nem feltétlenül szimpatikus. Persze, ez bárhol fennáll, de náluk nagyobb az esélye ennek.

Persze, vannak kivételek.

2017. jún. 20. 21:22
 2/7 A kérdező kommentje:
Ó,értem. Köszönöm :)
2017. jún. 20. 21:24
 3/7 anonim ***** válasza:

Óriási nagy előítélet, amit #1 ír!

Egyáltalán nincs így, nincs köztük arányaiban több tisztességtelen, csak a szexre hajtó ribi, mint a magyarok között. Csak ezt olyankor, amikor dúl a rasszizmus idehaza, nem divat kimondani.

Én azt mondom: mindegy, milyen színű a bőre, ha szereted, legyetek együtt. :)

2017. jún. 20. 21:39
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm Neked is😄

Nem rólam van szó,csak érdekelt,mert én ebben semmi rosszat nem láttam soha. Mindig ugyanolyan embereknek láttam a romákat,mint a magyarokat. És ezért nem volt tiszta,hogy ez most miért rossz,mikor igazából ugyan azt szeretné a két fél. Szeretni,és szeretve lenni. Akkor meg mindegy,hogy milyen a bőrszíne,vagy a családja. Szerintem.

De köszönöm,hogy elmagyaráztátok, aranyosak vagytok😄

2017. jún. 20. 22:08
 5/7 anonim ***** válasza:

Egyrészt, lehet a kiszemelt normális, de van mögötte egy egész família.

Másrészt, tegyük fel, összeházasodtok, a gyerekeiteknek pedig olyan bőrtónusa lesz, hogy egész alsóban piszkálni fogják őket.

2017. jún. 20. 22:17
 6/7 tamas2000 ***** válasza:
Menj el egy cigany telepre vagy latpgas meg tobb cigany csaladot es megtudod a valaszt barmi is legyen.
2017. jún. 20. 23:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Saját helyzetemből kiindulva, az én családom nem kedveli a romákat, kiskoromba meg is gyűlt velük a bajom de attól függetlenül vannak olyan roma emberek akik tisztességesek kivéve a többséget aki háttérbe van szorulva és rossz élet körülmények között él. Innen jön az alaptalan jövő képe és lenézik őket, meg a sok sztereotípia miatt meg vannak bélyegezve. Nekem is volt roma barátnőm, nem értem az olyan embert aki bőrszín miatt ítél, hiszen ő is ember akár úgy mint a másik.
2017. jún. 22. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!