Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Van valakinek sikertörténetei...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valakinek sikertörténetei távkapcsolattal?

Figyelt kérdés

Esetleg tanácsokat tudtok adni,hogy hogyan lehetne azt az apró esélyt növelni,hogy legyen belőle komoly kapcsolat?

Tudom,hogy legtöbb esetben kudarc a vége,nem kell mondjátok.

2017. dec. 3. 19:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Két évvel ezelőtt télen ismerkedtünk meg (akkor költözött ki munka miatt Svájcba), aztán 3-4 hónapig csak neten beszélgettünk.

Tavaly nyáron végre találkoztunk, majd kb. félév ingázás (háromhetente tudtunk együtt lenni néhány napot) után szilveszterkor kiköltöztem hozzá.

Unokatesómék Hollandia-Magyarország között utazgattak két évig, aztán a nő élt 5 évig otthon, de most költöztek vissza Amszterdam mellé. Már házasok, és két kislány szülei.

Másik ismerős finn lányt ismert meg, ők már hosszú évek óta kinn élnek és van már két nagyobb gyerkőcük.

2017. dec. 8. 09:26
 12/14 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a választ!
2017. dec. 9. 07:18
 13/14 anonim válasza:

Szia!

Ha esetleg érdekel még tapasztalat nyugodtan írhatsz. Jelenleg is benne vagyok egy távkapcsolatban, de elég bonyolult, viszont semmiért nem cserélném el. Közös tervek vannak, ami azért elég fontos szerintem a rendszeres kommunikáció mellett. :) Mi 3 évet vártunk egymásra, ennyi idő alatt elég sok tpasztalatot gyűjtöttünk. Nem csak pozitívat, de teljesen megérte. Ha érdekel szívesen mesélek, vagy adok tanácsot :)

2017. dec. 10. 16:29
 14/14 anonim válasza:

13/13 utolsó válaszolónak: leírnád a tanácsokat plíz?

én nemrég kezdtem bele egy távkapcsolatba, eddig is voltam ilyenbe, de akkor Bp-Szeged táv volt "csak, de most Hollandia - Szeged táv van. skype-olunk egésznap meg minden, de fizikálisan hiányzik, h nincs itt a barátom velem. pl. most is egyedül néztem meg a star wars-t és nem volt olyan jó egyedül. de ha jön Magyaro.ra majd együtt is megnézzük valószínű. szóval jöhetnének tapasztalatok, tippek, hogyan lehetne ezt az időszakot vhogy feldobni ,átvészelni.

2017. dec. 19. 09:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!