Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Van valakinek sikertörténetei...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valakinek sikertörténetei távkapcsolattal?

Figyelt kérdés

Esetleg tanácsokat tudtok adni,hogy hogyan lehetne azt az apró esélyt növelni,hogy legyen belőle komoly kapcsolat?

Tudom,hogy legtöbb esetben kudarc a vége,nem kell mondjátok.

2017. dec. 3. 19:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Jelen.

Kudarc? Csak, aki elhiszi.

Ha valakik nagyon szeretik egymást, akkor azok úgy is kitartanak egymás mellett, és úgy is együtt maradnak.

Növelni úgy, hogy megosztod vele a gondolataidat, elmeséled a napodat, kimutatod a szerelmedet iránta.

2017. dec. 3. 19:32
 2/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Ha van bárkinek bármilyen tapasztalata vagy bármi amivel segíthet,akár csak vélemény azt is meghallgatom!
2017. dec. 3. 19:36
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Szóról szóra osztom az első véleményét én is
2017. dec. 3. 20:07
 4/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztatást! Csak azért vagyok elkeseredve,mert akiket ismerek,hogy voltak hasonló szituációban,azoknak hamar véget ért,az én helyzetem pedig jóval nehezebb. Így eléggé kételkedek a sikerben,persze legbelül reménykedem,hogy komoly kapcsolat lesz belőle.
2017. dec. 3. 20:25
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem jobban bejött, mint a közeli kapcsolatok, távkapcsolatnak indult évekkel ezelőtt, nemsokára összeköltözünk:)
2017. dec. 3. 20:35
 6/14 anonim válasza:
100%
Az én történetem elég hosszú és bonyodalmas. Köztünk a párommal 12 év korkülönbség és 300 km van. Most vagyunk egy éve együtt, első egyetemi évem után pedig összeköltözünk. Szerintem ha szeretitek egymást akkor ez nem probléma
2017. dec. 3. 21:39
 7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,sok sikert kívánok a továbbiakban! Nyugodtan lehet még válaszolni.
2017. dec. 3. 22:02
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Szia, én neten ismertem meg a barátomat, budapest bécs távolság + mind kettőnk faluban lakik szóval durván 7 óra alatt ér / vagy én érek oda. 4 éve vagyunk együtt két hetente látjuk egymást kb 3 napra. de nyáron meg szünetekben van amikor 3 hetet is együtt vagyunk. most az egyetem miatt a vizsgaidőszak alatt kevesebbet találkozunk amugy de folyamatosan beszélünk minden nap 4 éve :D az hogy kudarc a vége hülyeség, a legtöbb ember annyire röhejesen áll a kapcsolatokhoz.. ez nem a távolságon múlik hanem a 2 emberen
2017. dec. 4. 00:29
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Bizzal a kapcsolatotokban ha mindketten szeretitek egymast. Mi is neten ismerkedtunk, minden gondomat es a mindennapi beszelgetes alkalmaval mindenrol pontosan beszamoltam neki. 1700 km tavolsag volt koztunk, most jo par eve mar egyutt vagyunk es van kozos kisbabank is. Kivanom neked a legjobbakat
2017. dec. 4. 00:49
 10/14 A kérdező kommentje:
Nagyon jól esik azt olvasni,hogy mennyire sokáig képesek kitartani az emberek egymásért. Köszönöm,hogy meséltetek. Remélem én is siker ként könyvelhetem l a kapcsolatunkat majd.
2017. dec. 4. 03:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!