Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A titkos szerelmeknek általába...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A titkos szerelmeknek általában mik az okuk?

Figyelt kérdés
Mármint hogy miért titkolóznak, mik azok a dolgok amik ezt befolyásolják? Ha valakinek van ilyen párkapcsolata akkor elmeséli, hogy miért?

2017. dec. 3. 17:00
 1/7 anonim ***** válasza:

Minden esetben az, hogy azt tartják: 'kinek mi köze szerelmünkhöz?', ezért nem akarják köztudottá tenni.

.

Milyen titkos szerelmekre gondolsz?

Amikor a feleség/férj szeretőt tart?

Benne a válasz.

2017. dec. 3. 17:27
 2/7 anonim ***** válasza:

Lehet ennek sokféle oka.

Az egyik, ami elég gonosznak tűnhet, de bevallom, nekem volt egy ilyen: olyan barátnőm volt, akit a kinézete miatt nem mertem felvállalni a barátaim előtt, akiknél ez volt a legfontosabb szempont. Végül nem is tartott sokáig. Szerintem a legtöbb esetben ez áll a háttérben, megfelelési kényszer, aminek nem tesz eleget a partnered.

A másik, ami szintén saját tapasztalat, hogy olyan lánnyal voltam együtt, akit a baráti társaságom utált (régebben ő is benne volt), ezért mindketten jobbnak tartottuk ezt eltitkolni, de a szülők, legjobb barátok elől nem volt eltitkolva ennek ellenére. Itt is megint a megfelelési kényszer az ok. Ebből egyszer kinő az ember, vagy nem megfelelőek a barátai... :)

2017. dec. 3. 17:29
 3/7 anonim ***** válasza:
Mi azért titkoltuk anno, mert tudtuk ha a szülők megtudják egyből szét akarnak majd minket választani.
2017. dec. 3. 17:56
 4/7 anonim ***** válasza:

Általánosban voltam 2 fiúval is titokban, de amikor valakinek elmondtam akkor a fiú letagadta ami elég rosszul esett és azt hitték hogy hazudok...

Mikor megkérdeztem hogy miért titokban akarnak járni azt a választ kaptam hogy nem akarják hogy mások utálják a fiút vagy csúfolják.De akkor nem is értem hogy miért is akartak velem járni ha igazából csúnyának véltek...

2017. dec. 3. 19:17
 5/7 anonim válasza:
Én akkor titkolóztam, amikor a szüleim nem engedték, h barátom legyen.
2017. dec. 3. 20:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Sokan azért titkolják, mert vannak olyan emberek, gyerekek, akik kutatni akarnak a másik párkapcsolatába, az ilyeneket szerintem, fel kell kötni. Én ismerek egypárat, és utálom őket, teljes szívemből utálom!
2017. dec. 3. 22:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Mi 3 évig titkoltuk párommal, mert osztálytársak voltunk és nem akartuk, hogy beszólogassanak. Az érettségi banketten fedtük fel mi a helyzet. :)
2017. dec. 4. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!