Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok az igaz, hogy egy pasi elfogadása vagy visszautasítása általában egy barátnői konzilium eredménye?
Tehát ha én írok egy lánynak akkor tuti nem csak ő olvassa el hanem pár barátnője is. Mert ti mindig mindent megbeszéltek, és ha alakul valami egy bff-eteknek akkor abba azért nektek is van beleszólásotok nem?
Légyszi olyan írjon akinek vannak is barátnői, köszi :D
Én nem vagyok ennyire barátnőzős, szóval nem...
Max, a húgom szokott beleolvasni a csoportos beszélgetésekbe, de ő sem nagyon...
Ha valaki ír nekem, akkor azt nekem írja, nem másnak...
Szóval nem
Nem. Nekem a barátomon kívül nem volt más. Mikor megláttam megtetszett, majd szépen megismerkedtünk. Mikor beszéltem egyik barátnőmmel, aki néha átjött hozzánk, akkor is csak elmeséltem a dolgokat. Semmi befolyása nem volt, csak örült neki. Aztán úgy a barátnőim akkor ismerték meg, mikor már együtt voltunk.
Én sem segítettem még barátnőimnek értékelni a fiút aki tetszik neki, valahogy ez nálunk egyáltalán nem szokás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!