Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lányok az igaz, hogy egy pasi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok az igaz, hogy egy pasi elfogadása vagy visszautasítása általában egy barátnői konzilium eredménye?

Figyelt kérdés

Tehát ha én írok egy lánynak akkor tuti nem csak ő olvassa el hanem pár barátnője is. Mert ti mindig mindent megbeszéltek, és ha alakul valami egy bff-eteknek akkor abba azért nektek is van beleszólásotok nem?

Légyszi olyan írjon akinek vannak is barátnői, köszi :D

2017. jún. 8. 23:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen ez igy igaz mivel megfogadjuk egymás tanácsait
2017. jún. 8. 23:54
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is mindig az. Minden lányt akivel valaha kialakult ilyen hosszabb flörtölgetős időszakom, mindig volt mellettük valaki, kivétel nélkül, aki kicsit közömbösen, de informálódott, vagyis fel-fel nézett rám, mint aki volt már téma egy beszélgetésben.:D Aztán ha erre az emberkére nem vagy jó benyomással, az könnyen romba döntheti azt a lányt akire igazából pályázol.:D
2017. jún. 9. 00:17
 3/7 anonim ***** válasza:
#2-es vagyok, mind nagyon közeli kapcsolatban volt azokkal az illetőkkel, akik mellettük voltak. Tehát mivel a lányok nem annyira dominálnak(még jó), mint a fiúk, ezért ők inkább egymásra is figyelnek, de csak azok akik megbíznak egymásban.
2017. jún. 9. 00:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem baromság :,D Nem tudnak egyedül dönteni a párkapcsolati/szerelmi dolgaikban? Három kérdés. Szimpatikus-e? Tetszik-e? Ha mindkettőre igen a válasz, akkor nyílván egy jó kezdet lehet. Még mikor voltak is barátaim, akkor tárgyaltunk ilyenekről, de nem egymás véleménye alapján döntöttünk. A pletykák/tévhitek keringenek, nagy kár lenne, ha egy szimpla pletyka, vagy félreinformálódás miatt ne kezdeményeznék egy amúgy szimpatikus fiúnál.
2017. jún. 9. 06:48
 5/7 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok ennyire barátnőzős, szóval nem...

Max, a húgom szokott beleolvasni a csoportos beszélgetésekbe, de ő sem nagyon...

Ha valaki ír nekem, akkor azt nekem írja, nem másnak...

Szóval nem

2017. jún. 9. 16:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Egyedul is tudok donteni,de mindent elmeselek a baratnoimnek.
2017. jún. 10. 20:58
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem. Nekem a barátomon kívül nem volt más. Mikor megláttam megtetszett, majd szépen megismerkedtünk. Mikor beszéltem egyik barátnőmmel, aki néha átjött hozzánk, akkor is csak elmeséltem a dolgokat. Semmi befolyása nem volt, csak örült neki. Aztán úgy a barátnőim akkor ismerték meg, mikor már együtt voltunk.

Én sem segítettem még barátnőimnek értékelni a fiút aki tetszik neki, valahogy ez nálunk egyáltalán nem szokás.

2017. jún. 10. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!