Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit csinaljak? Leiras leljebb.

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinaljak? Leiras leljebb.

Figyelt kérdés

Par honapja kimentem a legjobb fiubaratommal, mivel veletlenul talalkoztunk, mikor a baratnommel ment ki-itt tegyuk hoza, h a pasim utalja a gyereket. Es elmentem veluk pizzara...felhivott a pasim ,h nem e megyek el hozza, de lekestem a buszt, es rajott ,h veluk voltam. Utana a gyereket minden honnan le kellett tiltanom, le is tiltottam.

A pasimnak sok lany ismerose van, de van egy akitol nem hajlando megvalni, petig nagyon feltekeny vagyok ra, meg ha a pasim szerint meg a lany szerint nincs is okom ra. Most ossze vesztunk azon, h megkerdeztem, h irhatok e vele, o azon kiborult, h elotte meg nem akartam vele irni(azert nem akarok vele irni, mert azota nem veszekazunk, de jo lenne ujra rairni) es most o ki akart menni a lannyl, mert.en is kimentem a haverommal. Most le kell tiltanom az osszes fiut akit o akar, h ne menjen ki senkivel, letilt egy lanyt, de a lany baratjaval tovabbra is irni akar.

2017. ápr. 23. 16:43
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy hány éves vagy, de feltetelezem hogy közel egyidős vagy mint én.

Ha az én barátom (ha lenne) ezt kérné tőlem, hogy tiltdam le az ismerőseimet, biztos hogy nem tenném meg. A magánéleted rézse a pasid, de ezt akkor sem kéne hagynod!

2017. ápr. 23. 17:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Elnézést a helyesírási hibákért.
2017. ápr. 23. 17:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Ez egyikőtök én sem jó ... Be kell látnod az egész kapcsolatból hiányzik a bizalom, így nem lehet valakivel párkapcsolatban élni .... Szakíts vele mert ez neked sem ,neki sem jó
2017. ápr. 23. 18:32
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem akarok szakitani,.mert nagyon szeretjuk egymast.
2017. ápr. 23. 18:38
 5/5 anonim ***** válasza:

Egyikotok sem kész meg egy párkapcsolatra.

Ezen tessék gondolkodni!

Nyak fölött kellene kicsit "nőni"...

2017. ápr. 23. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!