Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Mindenki engem piszkál hogy vele járok
Nemrég össze jöttem egy nálam 1 évvel fiatalabb fiúval.
Csak a tesómnak meg a legjobb barátnőimnek mondtam el.
Ma lett volna neki Biologia dolgozata és két barátnőm lement hozzá hogy jöjjön oda hozzám mert sok szerencsét akarok neki kívánni. Aztán elfuttotak és oda cibáltak hozzá. A lány osztálytársai ott áltak az ajtóban és megkérdezték hogy kit keresünk erre a bsrátnőim mondták a nevét. Aztán megkérdezték hogy miért erre a barátnőm azt mondta hogy azért mert járunk. Én is meg a barátnőim is azt hitték hogy már tudják (jó mondjuk az osztályomba is csak a legjobb barátnőm tudta.). Erre az összes lány osztálytársa felrohant a mi osztályunkba és mindenkinek elmondták. És most engem piszkálnak hogy miért csak egy fiatalabbat tudtam felszedni én erre persze elmondtam hogy azért mert nekem ő tetszik meg mert őt szeretem meg mert ez kölcsönös is.
Nem széggyelem hogy fiatalabb de akkor is szarúl esik. Nála jobb barátott nem is kívánhatnék mert őszinte, kedves,helyes és nagyon figylemes.
Viszont nem tudom mit tegyek hogy az osztálytársaim leszáljanak rólunk.
ne foglalkozzatok vele.
Gondolom te 8.-ba jársz, a srác meg 7.-be, legalábbis a problémád leírása, jellege erre enged következtetni. Jobb, ha már most megtanulod leszarni mások véleményét, és a saját szájízed szerint élni, mert ha nem, arra később nagyon rácseszel.
Ez tipikusan az a helyzet, hogy "a többieknek mi a bánat köze van hozzá?" Ha szeretitek egymást, jól elvagytok, akkor nem mindegy, hogy ki az idősebb? Ráadásul csak 1 év...
Még olyan korban vagytok, hogy az osztálytársaid nem elég érettek ehhez, ezért gyerekesként kezelik.
Nem kell velük foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!