Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem a barátomba vagyok szerelmes. Mit csináljak?
Kezdem az elejétől...Nyáron megismertem egy fiut, beleszerettem. Kiköltözött külföldre...tartottuk a kapcsolatot, aztán megláttam,hogy egy másik lány töltött fel vele egy képet, hogy életem. Kavartak. Én is elkezdtem mással ismerkedni, megismertem a jelenlegi barátomat...Megszerettem az elején...elkezdtünk járni. Az első fiú letiltott. Éltük a saját életünket, megvoltunk a barátommal elmélyültek az érzések. Aztán észrevettem, h az első fiú feloldotta a tiltást... rá is irtam, beszélgettünk, és visszajöttek az érzések. Szeret...még én is őt...Viszont a barátommal elég komoly, az első komoly barátom, és a szüleim mármegmondták, h ha vele vége lesz, többet ne is számitsak arra, h lehet valakim. És a barátom nagyon szeret, nem akarom érzékelenül kidobni, meg én is szeretem, de nem vagyok szerelmes...És egyébként is olyan dolgokat elmondtam magamrol neki,amit soha senkinek, és biztos vagyok benne, h aztán ország világ erről beszélne...mit csináljak? Mi lenne helyes...
Még ha szakitanák is a barátommal, akkor is a másik fiu ott lenne,én meg itt....ugyanugy nem működne mint eddig.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!