Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Nem a barátomba vagyok szerelm...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem a barátomba vagyok szerelmes. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Kezdem az elejétől...Nyáron megismertem egy fiut, beleszerettem. Kiköltözött külföldre...tartottuk a kapcsolatot, aztán megláttam,hogy egy másik lány töltött fel vele egy képet, hogy életem. Kavartak. Én is elkezdtem mással ismerkedni, megismertem a jelenlegi barátomat...Megszerettem az elején...elkezdtünk járni. Az első fiú letiltott. Éltük a saját életünket, megvoltunk a barátommal elmélyültek az érzések. Aztán észrevettem, h az első fiú feloldotta a tiltást... rá is irtam, beszélgettünk, és visszajöttek az érzések. Szeret...még én is őt...Viszont a barátommal elég komoly, az első komoly barátom, és a szüleim mármegmondták, h ha vele vége lesz, többet ne is számitsak arra, h lehet valakim. És a barátom nagyon szeret, nem akarom érzékelenül kidobni, meg én is szeretem, de nem vagyok szerelmes...És egyébként is olyan dolgokat elmondtam magamrol neki,amit soha senkinek, és biztos vagyok benne, h aztán ország világ erről beszélne...mit csináljak? Mi lenne helyes...

Még ha szakitanák is a barátommal, akkor is a másik fiu ott lenne,én meg itt....ugyanugy nem működne mint eddig.

18/L

2017. márc. 29. 20:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Szakíts vele. Még fiatal van ideje hogy találjon mást és meg is érdemli. Ne légy önző ,nekem nagyon úgy jön le hogy csak azért vagy vele hogy ne egyedül legyél . Add meg neki a lehetőséget hogy olyat találjon aki viszont szereti. Ha most nem vagy szerelmes belé akkor már nem is leszel. Ki tudja lehet hogy egy pár hónap múlva mindketten találtok valakit akivel viszonzottak az érzések. Remélem sikerült valamennyire segíteni.
2017. márc. 29. 20:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem élheted le azzal az életedet, akit nem szeretsz igazán.
2017. márc. 29. 20:42
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez gáz. Ez nagy gáz. Ez hatalmas nagyon nagyon nagyon nagy gáz. Cuccaidat azonnal add el, változtasd meg a külsődet, töröld magad minden közösségi oldalról, szerezz egy vízumot és irány Mexico!!!! Ha érdekel én tudok ebben segíteni. Itt várlak majd a határ túl oldalán! Arrrrribaaaa!!!!
2017. márc. 29. 20:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Ugyan úgy vagyok mint te csak fiúban a szülős zsarolás nélkül :/ Én sem tudom mit csináljak, írni könnyű hogy szakíts de ezt valójában is megcsinálni már nem olyan egyszerű...
2017. márc. 29. 20:58
 5/5 A kérdező kommentje:
Hogy mondjam el neki? Meg mit mondjak? Ésa szüleimnek mit mondjak, miért szakitottunk?
2017. márc. 29. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!