Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak, ha szerelmes vagyok bele, de nem merek vele összejönni, mert annyira parazok? 15/l
Figyelj, 2 lehetőség van, sőt 3.
1. Összeszeded a bátorságodat, megkérdezed, hogy akar-e veled valamit, és ő igent mond.
2. Összeszeded a bátorságodat, megkérdezed, hogy akar-e veled valamit, és ő nemet mond. Ekkor jól beégsz.
3. Meg se kérdezed, de aztán meg azon fogsz bánkódni, ráadásul nem tudod meg, hogy mit mondott volna, ha megkérdezed.
Ha nem mersz vele összejönni, mert parázol, akkor vagy
- nincs elég önbizalmad, mert nem vagy tisztába értékeiddel, adottságaiddal (ezen csak saját magad tudsz változtatni, hogy milyennek látod magad)
- túl sokra értékeled az illetőt magadhoz képest (szintén önértékelés kérdése)
Ha tetszik valaki és úgy érzed ő a tuti (megjegyzem: szerelem sötét verem, bele estem,benne vagyok, nem láthetok nem halhatok - Petőfi sándor), akkor nyomulhatsz (amitől parázol) vagy megismered, hogy ő mit szeret és távolról "véletlenszerűen" közelíted meg. Ez időigényes, de megéri, s láthatod, hogy nyitott-e feléd. Ehhez kell bátorság és leleményesség. S ha épp találkozol vele, tudnod kell uralkodnod mind a félelmeiden, mind az örömödön... de alapból mindig légy kedves, másokkal is.
Pl: ha ismered az ismerősét, s ha hárman együtt vagytok, s látja, hogy az ismerősödhöz is kedves, előzékeny vagy, akkor ezt ő is meg fogja jegyezni... s ez már alap lehet a következő találkozásnál.
Azt is kell látni, hogy van olyan villamos, ami után nem szabad futni:ha futsz és nem vesz fel, akkor nem szabad belerugni.
Szóval, összetett kérdés. Egyén függő. Érdemes a legjobb barátoddal/barátnőddel megvitatni a témát, ő máskép lát téged meg a nagy őt is.
Magam részéről: 10 éves koromtól kezdve leveleket írtam (akkor még nem volt net, mobil), majd 25 éves koromtól jött az e-mail, s 30-tól az sms. Aztán megházasodtam, s onnantól már erkölcsi és morális kérdés, hogy kibe és mennyire leszek szerelmes. Mert a szerelem kortól és házasságtól független, de a tett, amit kivált belőlünk, az egyéni érettség és elköteleződés kérdése. (de ez már a szerelem más oldala)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!