Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok belé?
Van egy srác...akivel nagyon jó viszonyom volt...viszont nem voltunk együtt...valószínűleg azt a korkülönbség akadályozta...de most ez lényegtelen...Volt köztük csók...de igazából durvább nem ...Aztán pedig egyik percről a másikra valamiért flegma lett velem..és nem beszélünk....viszont nekem nagyon hiányzik...és annak ellenére hogy bunkó is volt velem bármikor visszamennék hozzá...nem tudom hogy ez azt jelzi e hogy szerelmes vagyok?! Vagy csak a törődés miatt hiányzik? ...Arról netalántán lehet szó hogy ha lesz valaki más aki törődni fog velem akkor ez a srác nem fog hiányozni? Tanácsokat szeretnék kérni, hogy mit csináljak...és hogy valójában mit érezhetek?!
15L
Új dolgokat éltél át vele, ez mély nyomokat hagyott benned. Szívesen átélnél még ilyen dolgokat és mivel ezt eddig csak vele tetted meg, az egészet hozzá kötöd, így ő hiányzik.
Fölösleges túlagyalni, majd összeismerkedsz valaki normálisabbal, a bunkót meg elfelejted.
De az a baj hogy ő előtte volt egy egyéves kapcsolatom ...mondjuk egy évnek nem lehet venni ..mert voltak szakítások..mint ahogy most is ..igazából inkább fél év volt az a komoly kapcsolat...és én azzal a fiúval még mindig beszélek és beszélni is fogok
(21F)...csak ugye most hogy már egy ideje nincs köztünk semmi így jött nekem ez a másik srác ...akivel jól kijottem az elején...és hirtelen jött ez a hangulat változás..viszont 15 év van közte és köztem...lehet ez a probléma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!