Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szerelmes meg bele? 😪
Baratommal lassan 1 eve vagyunk egyutt, exerol 2-3. honapban kezdett el eloszor beszelni, persze akkor meg csak par szot.(akkor szakitottak fel eve)
Az a baj h olyan storykat tudok a csajrol, amik nem erdekelnek..en nem szoktam a multbelieket kitargyalni..
Elvileg a csajnak o volt az elso➡o vette el a szuzesseget, egy idoszakban nagyon beteges volt a csaj, sokat volt korhazban, eleinte felt levenni a melltartot. Meghat meg nagyon sok ilyen "kis" informaciot mondott el rola..
Ugy voltam vele h elnezem neki, mivel 1 es fel evig voltak egyutt..eloszor a baratom szakitott vele, majd a csaj vissza konyorgte magat..majd a csaj dobta, de megint a csaj kuszott hozza vissza..vegul a baratom dobta veglegessen😌(am ezeket sem akartam tudni..)
Am azota a csajnak van pasija, ok is lassan 1 eve lesznek egyutt..
Vegulis ez eddig oke..de ekkor jottek a proglemak➡vele ugyebar rakott ki kozos kepet facere, helymeghatarozast+kommentelt a kepeihez..
Nekem/velem persze ilyet meg nem csinalt..mondjuk a kozos kepeket leszedettem vele, nem annyira ellenkezett(nagyon feltekeny vagyok arra a csajra, latszik h tenyleg szerette..felek h engem soha nem fog annyira😔)
Utoljara feljott egy letfontossagu tema, amit a megismerkedesunknel is mondtam neki..persze h nem is emlekezett ra..persze tagadta h nem is mondtam ezt eddig soha(pedig mondtam, nagyon sok mondatara szo szerint emlekszem😌)
Persze a volt csaja..mindenrol o jut az eszembe..meg egy hulye torol is😢
Nemtudom mi tevo legyek, mert nagyon szeretem a baratomat, vele akarom leelni az eletemet..(o is igy gondolja, vagyis tobbszor mondta mar h felesegul akar majd idovel venni,vgyerekeket akar tolem😍)de szinte mindig emiatt vagyok szomoru, sirom el magam😔tudom h szeret es komolyan gondolja velem..de neha megis vannak ketelyeim😒
Jaa meg a csaj csomoszor volt naluk..engem meg 1x sem vitt haza, mindig mondja h majd nyaron➡de most van nyar😳(eddig anyukajaval 1x talkoztam(aranyos volt velem, vagy fel orat beszelgettunk) mondjuk lehet h azert nem vitt eddig meg haza, mert ugyebar a baratom kollegista es 300km-re lakik➡o is csak nagyritkan megy haza, fleg nyaron😊)
Akarok errol vele beszelni, de h hozzam fel neki?😌
Felek h eldob magatol..szerintetek szerelmes meg a csajba?😒
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!