Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek szerelmes meg...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szerelmes meg bele? 😪

Figyelt kérdés

Baratommal lassan 1 eve vagyunk egyutt, exerol 2-3. honapban kezdett el eloszor beszelni, persze akkor meg csak par szot.(akkor szakitottak fel eve)

Az a baj h olyan storykat tudok a csajrol, amik nem erdekelnek..en nem szoktam a multbelieket kitargyalni..

Elvileg a csajnak o volt az elso➡o vette el a szuzesseget, egy idoszakban nagyon beteges volt a csaj, sokat volt korhazban, eleinte felt levenni a melltartot. Meghat meg nagyon sok ilyen "kis" informaciot mondott el rola..

Ugy voltam vele h elnezem neki, mivel 1 es fel evig voltak egyutt..eloszor a baratom szakitott vele, majd a csaj vissza konyorgte magat..majd a csaj dobta, de megint a csaj kuszott hozza vissza..vegul a baratom dobta veglegessen😌(am ezeket sem akartam tudni..)

Am azota a csajnak van pasija, ok is lassan 1 eve lesznek egyutt..

Vegulis ez eddig oke..de ekkor jottek a proglemak➡vele ugyebar rakott ki kozos kepet facere, helymeghatarozast+kommentelt a kepeihez..

Nekem/velem persze ilyet meg nem csinalt..mondjuk a kozos kepeket leszedettem vele, nem annyira ellenkezett(nagyon feltekeny vagyok arra a csajra, latszik h tenyleg szerette..felek h engem soha nem fog annyira😔)

Utoljara feljott egy letfontossagu tema, amit a megismerkedesunknel is mondtam neki..persze h nem is emlekezett ra..persze tagadta h nem is mondtam ezt eddig soha(pedig mondtam, nagyon sok mondatara szo szerint emlekszem😌)

Persze a volt csaja..mindenrol o jut az eszembe..meg egy hulye torol is😢

Nemtudom mi tevo legyek, mert nagyon szeretem a baratomat, vele akarom leelni az eletemet..(o is igy gondolja, vagyis tobbszor mondta mar h felesegul akar majd idovel venni,vgyerekeket akar tolem😍)de szinte mindig emiatt vagyok szomoru, sirom el magam😔tudom h szeret es komolyan gondolja velem..de neha megis vannak ketelyeim😒

Jaa meg a csaj csomoszor volt naluk..engem meg 1x sem vitt haza, mindig mondja h majd nyaron➡de most van nyar😳(eddig anyukajaval 1x talkoztam(aranyos volt velem, vagy fel orat beszelgettunk) mondjuk lehet h azert nem vitt eddig meg haza, mert ugyebar a baratom kollegista es 300km-re lakik➡o is csak nagyritkan megy haza, fleg nyaron😊)

Akarok errol vele beszelni, de h hozzam fel neki?😌

Felek h eldob magatol..szerintetek szerelmes meg a csajba?😒

16L

2016. jún. 13. 18:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem egészséges, hogy szinte majdnem mindig az exéről van szó. Mond el neki, hogy téged ez aggaszt, és nem akarod, hogy a kapcsolatotok rovására menjen. De azért ne éld bele magad szerintem, még bőven van időd. Ennyi idősen én is ugyanígy gondoltam, de majd rá jössz. :)
2016. jún. 13. 18:55
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem a szüleim mindig azt mondták éljem az életem legyek sokszor szerelmes hiszen mindegyik szerelem a maga módján csodálatos tud lenni megismerünk általa egy másik embert. Az elsőbél én is azt éreztem hogy le tudnám vele élni az életem de túl sok dolog volt ami nem működött. Próbálj meg vele beszélni h ez az ex dolog téged nagyon zavar ha szeret megpróbál rajta változtatni de sírni senki miatt nem érdemes ;) szóval próbáljátok megoldani ketten sikerülhet :)
2016. jún. 13. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!