Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek hogy esik az, ha a pasitok elküld egy képet az izmos hátáról egy másik lánynak aki szerelmes belé (? )
Figyelt kérdés
Az a szitu, hogy a barátnőm most kiakadt és féltékeny és voltak kisebb veszekedés(ek) e miatt. 3 hónappal ez előtt ő is csinált hasonlót csak nem képekkel hanem írásban. Majd később elküldtem egy képet, kb 1,5 hónapja egy lánynak snapchaten aki szerelmes belém. Nem beszélünk nem érzek iránta semmit csak ott volt és mondom miért ne. És ő ezt a beszélgetést vissza kereste a telómról mert lementettem és észrevette. Nagyon megbántam sajnálom az egészet megpróbálom kiengesztelni valahogy. Nektek mi a véleményetek erről?2017. jan. 3. 19:51
1/6 A kérdező kommentje:
5 hónapos normál kapcsolat alig veszekszünk 16/F
2017. jan. 3. 19:52
3/6 anonim válasza:
hülye primitív p*cs vagy... ilyeneknek hogy lehet barátnője?
4/6 anonim válasza:
komoly vagy tesa, csak csináld bár kiváncsi lennék milyen izmos hátad lehet szerintem semmilyen
5/6 anonim válasza:
Ő majd keres olyat, aki nem küld, te meg keresel olyat, aki mellett küldhetsz.
6/6 anonim válasza:
Hát ez szánalmas xD az én pasimra is sok lány csorgatja a nyálát,de engem nem zavar. Ő is küld képeket magáról,és együtt szoktunk nevetni ahogy a lányok olvadoznak xD beszéld meg vele,de ez elég gáz így xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!