Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is megfordul a barátotok fejében? Vagy csinál ilyeneket? (18/L)
Fúhh én mindig megnézem őket, nem tudok mit tenni, sőt ha úgy adódik meg is fogom elég kemény-e az adott forma, de én örök szingli létet fogadtam.
Mondjuk most van egy barátnőm, de titokban megcsalom, mert így tanította egyik haverom is akinek ez évek óta sikeresen megy.
Férfiból van ő is, hagyd hadd nézze, a moziba se a mondanivaló miatt megy az ember, a látvány a lényeg.
-.-
Gyerekes ostoba játszmák.
Mi ezen/ebben a férfias?
Jók ezek, egy nő sose szabad ő érezze ő az egyetlen, mert akkor papucsot farag belőled!
Észre se veszed azt becsicskulsz a nagy semmiért.
Azt mikor kinyitod a szemed, rájössz, hogy a teste se olyan jó.
azért ez tényleg nem illendő rakj rá szemellenzőt mint a lovakra meg valami nyak merevítőt úgy már tuti nem fog nézelődni más lanyok után
de ha ki herélteted még jobb fel rakhatod a polcodra is
majd veszel neki egy szép felcsatolhatóst is ha netalán tán játszani támadna kedved
úgy már tuti csak a tiéd lenne
No az exnőim már le is pontoztak, jó példa gyerekek arra, hogy túl sokat hibáztam!
Már vagy 10 nő került közel a szívemhez, s ha láttátok az Indiana Jones-ban a szívkitépést, az egyik majdnem megtette azt velem.
Bízzatok bennem, a Yedik se csajozhatnak, nem lehet szerelmük!!!
De a kódex azt is megírja, hogy alkalmi cucc nem veszélyes, elvégre ők is emberek, vagy épp más galaktikus lények.
Nyissátok ki a szemeteket!
A herélés jó módszer, van itt egy csávó a szomszédban, süt, főz, cipeli a dinnyét, mosóport.
Közben az asszony hozzám jön át könnyezve edzem meg egy kicsit, mert bár nem bánta, hogy eunuk (azaz herétlen nőfürdető az ókori Kínában) lett a kegyes férjből, de a cuccos mégis hiányzik.
Javaslom én is tehát.
Nem, az én párom tisztel és nem "huz" ilyenekkel,mert tudja hogy rosszul.eshetnek.
Bár ö nem is kis hülyegyerek, hanem felnött férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!