Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha a volt barátom nem akad le rólam,2 év után se?
Figyelt kérdés
A volt pasimmal 2 éve szakítottam, de a kapcsolatot teljesen nem tudtam vele megszakítani, mert egy csomó közös közösségünk van, ill. a szüleink állandóan újra össze akarnak hozni minket... A közösségekben muszály, hogy kapcsolatba kerüljünk (főleg, hogy az egyik az társas tánc) ezért én csak amit kell és csak felszínesen, kimutatva, hogy nekem ő max. haver azt kibírom, de ő ezeket a "muszályokat" közeledésnek érzi... Mit csináljak? Vagy é csinálok valamit rosszul?2017. nov. 30. 21:25
1/4 anonim válasza:
Érti, hogy nem akarsz kapcsolat vele?
2/4 anonim válasza:
Off: a muszáj pontos j :D
On : Miket csinál, amiből arra következtetsz,hogy közeledésnek veszi? Amúgy szerintem a legjobb,ha rákérdezel nála, majd világosan a szemébe mondod .
3/4 anonim válasza:
Tudom, furcsa válasz, de néha muszáj bunkónak lenni. Én is nagyon próbáltam legalább neutrális kapcsolatban lenni az exemmel, de 2 év után is zaklatott. Elkezdte a szia mizuval, aztán folytatta a miért szakítottunkkal stb. Megmondtam neki hogy elég lesz és hagyjon. Így lett vége.
4/4 A kérdező kommentje:
1) bocsi a j miatt eleg faradtan este irtam...
2) hogy hogyan közeledik? Rámír random szitukban, hogy mizu, meg van e barátod... vagy ha egy fiúval a közös közösségünkben kettesben dumálok (ami sztem am tök normális és nem flörtölök! Komolyan csak haverként) akkor rögtön jön az alkalom után, higy járok-e a sráccal, vagy tetszik-e nekem... Ill. táncon olyan szitukban ahol totál abnormális helyzetekben megdícsér, hogy jól táncoltam, jól tartottam a kezem...
De javísatok ki, ha vmi nem közeledés, és csak én látom bele!
2017. dec. 1. 19:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!