Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tegyek ha már nem vagyok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha már nem vagyok szerelmes a barátomba?

Figyelt kérdés
3 hónapja ismertem meg és nagyon szerelmes voltam belé,mindenáron csak ő kellett nekem és sok ,,szenvedés" után el kezdtünk kavarni,majd összejöttünk. Még csak 3 hete vagyunk együtt (ami tudom iszonyat kevés), de valahogy nem tudom megszeretni, alig beszélünk,vagyis csak ilyen alap,felszínes dolgokról,nem úgy mint amikor ismerkedtünk. Valahogy már nem beszélünk semmit az érzéseinkről, és nem érzem jól vele magam, de nem tudom mit kéne tennem. Lehet még csak idő kellene?

2017. nov. 18. 17:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Figyelj Jani! Köszönöm szép volt jó volt ennyi! Vagy ne szólj semmit 5 év múlva hozzá mész jönnek a kölkök azt melletük már nem lesz időd ezen agyalni. Nyisd ki a szád. Még próbaidős vagy bármikor mondhatod hogy ez mégsem jó neked.
2017. nov. 18. 17:57
 2/6 anonim ***** válasza:

Írd le egy papírra mit szeretsz benne.

Külső dolgok.

Alá belső dolgok.

Ha lehet ő is csinálja ezt meg és olvassátok el.

Ha üresen marad a papír viszlát van.

2017. nov. 18. 20:08
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha nem jó vele, hagyd el.
2017. nov. 18. 22:00
 4/6 anonim válasza:
ne huzzátok egymás idelyét minnél hamarabb megmondod neki hogy nem kell vége annál hamarabb tul vagy rajta ennyi nem kell sokat sz*rakodni
2017. nov. 19. 19:30
 5/6 anonim válasza:
Váltsál pasit jobbat erdemelsz egy néma fas* nál !!!! Meg fiatal vagy ne rontsd el az életed egy van azt az igazi mellett eldd le ! N*aljon ki és hagydd ott legalább akkor jár a nyelve majd 😁
2018. febr. 4. 22:55
 6/6 anonim válasza:
Vágasd le a hajad és ha szóváteszi sértődj meg. Nálam bejött.
2018. febr. 5. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!