Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ez a fajta viselkedés normális? Lehet hogy, a barátnőm nem is szeret.
Szóval, már több mint 1 hónapja együtt vagyok egy lánnyal, akit én tényleg szeretek és szerelmes vagyok belé. Ez az első komolyabb párkapcsolatom, így nem vagyok még jártas ezen a téren. Sajnos azonban úgy érzem hogy, ő nem is szeret igazán. Szerintem több kivetnivaló is van a viselkedésében.
Az elmúlt hetekben pár alkalommal vittem neki csokit vagy hagytam édességet az ágyán kis aranyos üzenettel ( egy gimibe járunk, ő kollégista, fel tudok menni a szobájába),őszintén szólva egyszer sem örült neki igazán, de a legutóbbi alkalommal azt mondta hogy, ne vigyek neki többet, mert úgy gondolja, így tartozik nekem. Ezután pedig azt írta hogy, néha úgy érzi hogy, megérdemelnék valaki olyat, aki úgy reagál ezekre ahogy én szeretném.
Egy csinos lányról van szó és előttem többen is próbálkoztak nála, volt már neki barátja és több udvarlója. Az én hibám, tudom, de kicsit féltékeny típus vagyok. Az elején beszéltünk erről, tisztában van ezzel a ténnyel. Mindezek ellenére rendszeresen társalog egy sráccal, aki azelőtt próbálkozott nála és a fiúnak még mindig nem csak baráti szándékai vannak. Nincs rám tekintettel és még ő maga keresi a fiú társaságát! Előfordult már olyan is hogy, inkább vele beszélgetett, minthogy velem töltötte volna az idejét.
Sokszor flegmázik, mindig csak rövid tővalaszokat ad arról hogy, milyen volt a napja, a szombati party, a tegnapi előadás stb. Mintha egyfajta kötelező nyűgös dolog lenne a velem való beszéd, amin szeretne minél hamarabb túllenni.
Rendszeresen járok konditerembe súlyzós edzés végezni, amit nagyon komolyan veszek és ezt ő is tudja hogy, mennyire fontos nekem a külső és a fenntartott izommenyiség. Félreértés ne essék, nem vagyok egoista. Néha még ő is lejön velem a terembe. A múltkor viszont azt mondta hogy, szerinte undorító az ahogy a bicepszem csúcsosodik és hogy neki valójában a vékony srácok jönnek be. Ez elég infantilisen hangzik, de ezzel nagyon megbántott. Még ha így is gondolja nem hazudhatott volna rám való tekintettel?
Legutóbb pedig a NÉVNAPOMON inkább elment a volt barátja 19. születésnapi bulijára, erre már inkàbb már nem mondtam semmit, nincs jogom korlátozni, azt csinál amit akar, de szerintem éreznie kellett volna már neki is hogy, ez már sok.
Azon kívül hogy, megölel és megcsókol semmi jelét nem adja a szeretetnek.
Még csak 1 hónapja vagyunk együtt, nem tudom hogy, ez a későbbiekben változni fog-e. Azt sem tudom hogy, mit tegyek, ha beszélni szeretnék vele bármelyikről is ő megsértődik. Még csak 1 hónapja vagyunk együtt szakítani nem szeretnék vele, mert szeretem mindezek ellenére, de beszélni meg nem lehet vele.
Én mindig kultúráltan beszélek vele, rendszeresen kifejezem az érzéseimet, próbálok a nők által megálmodott férfi idill szerint viselkedni, ő meg...ilyen.
A lányoknak tényleg a bunkó, prosztó, cigizős, iszákos, bulizós srácok jönnek be...
Szóval, mit tegyek?
17/F
Oké az elöző voltam....végig olvastam az egészet. Ülj le vele beszélni. Ha pedig nem valtozik akkor elgondolkodnék azon hogy komolyan gondolja e a dolgokat. Én nem bánnék így a barátommal, mert szeretem és tudom hogy nem esne neki jól! Szerintem ez teljesen egyertelmű dolog. Akkor kéne igy viselkednie maximum ha úgy viselkednél vele te is. De így, nem hinném.
Persze az egész hátteret nm ismerem.
Amugy írnál majd nekem? Nekem is van problémám de a kérdésemre semmi elfogadható választ nem kaptam, vagyis kaptam eggyet de valakivel kene beszélnem ez ügyben. Persze megbeszélhetjük elötte ezt a te dolgodat is. Ha írsz előre köszönöm.
L
(Lehet,hogy nem vagyok nagy segítség, szóval bocsi😅)
Szerintem a lánynak igaza van, jobbat érdemelsz.
Ritka az ilyen, mint amilyen te vagy, értékelni kéne.:)
De gondom vannak olyanok, akik inkább az ilyen rosszfiúkat szeretik vagy nem is tudom.
Az elején azt gondoltam,hogy csak bizonytalan, de a végén inkább azt, hogy célozgat, de nem akar megbántani vele.
(Annyira nem értek az ilyenekhez, de hátha segít valamit😫)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!