Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális az öcsém?!
Szóval.. Egy kicsit magának való, de nem teljesen elzárkózó típus. Szerintem elég okos, akaratos, rendkívül kitartó. nagyon szereti a kisgyerekeket (a szomszéd babájára is szeret vigyázni nagy örömömre mert legalàbb én szabad vagyok) de néha még ő is gyerekesen viselkedik. :)
Mostanában egyre furcsább.. a múlt hónapban töltette a 17et és azt veszem észre hogy teljesen megváltozott.
Néhany apró momentum. Elkezdett borotválkozni, levágatta a haját, mindenféle kenőcsöt használ.
Kitalálta, hogy ő sohasem akar majd magának lányt (eddig sem volt bnője) mert elege van az állandó nagyképű magatartásukból. "Gyereket meg majd csináltat magának béranyával."
A múlt héten kiosztotta a "női egyenlőségért küzdő" tanárt a suliban miután egy tankönyv borítóból valahogy levezette a nők hátrányos helyzetét. Egy osztályfőnöki volt a jutalma de, ahogy nézem túlságosan nem èrdekli. A suliban volt hogy az egyik lányt lek.....ta miután az órán lejáratta. Mondanom se kell milyen jó véleménnyel vannak róla a többiek, főleg a lányok.
ő nem volt ilyen korábban. Most is tényleg nagyon rendes, illemtudó, de néha felidegesíti magát egyes dolgokon és olyan magatartást mutat amit sokan félreértenek.
Ez csak kamaszodás vagy valami lány van a dologban? Mit tegyek? Megfog ez változni? Próbáltam vele beszélni de ő nem igazán szeretné ezt...
Apunk külföldön dolgozik anyu meg szinte egèsz nap a munkában van. Bár kétlem hogy nekik bármit is elmondana. :/
Lehet egy lány nagyon tetszett neki és mikor ezt megosztotta a lánnyal az olyan csúnyán kiosztotta, hogy megváltoztatta külsőleg magát és még belsőleg is próbál más lenni, egy nőgyűlölőnek prónál tűnni, hogy ezzel leplezhesse a fájdalmát .-.
17F
Mire vagytok kíváncsiak egyébként?
Azért tettem fel a kérdést mert totál tanácstalan vagyok.
Ő azt mondja hogy saját maga találja ki. Nem hiszem, hogy bármelyik barátja dumálná ezt be neki.
Igen, én is a lányos cuccra gyanakszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!