Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az öcsém?
Figyelt kérdés
Állampolgársághoz köti a párkapcsolatot/lányokat.Nem akar magyar barátnőt és eddig nem is volt neki.
Már voltak barátnői de azok általában osztrák,horvát vagy szlovén volt.
Ez normális?Sztem nagyon nem.
2014. febr. 4. 01:16
1/12 anonim válasza:
hány éves?
amúgy lassan én is igy vagyok már vele h a magyar csajokkal vmi nincs rendben
3/12 A kérdező kommentje:
18 éves.
És mivel a határ közelében élünk könnyen talál külföldi lányokat.
2014. febr. 4. 01:19
4/12 A kérdező kommentje:
Tudom hogy az ő dolga,de azért akkor is ez már milyen?
2014. febr. 4. 01:20
5/12 anonim válasza:
Milyen lenne? Az égvilágon nem árt ezzel senkinek, azzal jön össze, akivel akar. Netán rasszista vagy, utálod a külföldieket, vagy miért zavar ez téged?
6/12 A kérdező kommentje:
Nem vagyok rasszista. Csak úgy gondolom hogy azért magyar lévén először magyarokkal ismerkedjen. Eddig egyetlen egy magyar barátnője sem volt. Nekem úgy tűnik hogy inkább az a baja hogy ő is magyar és mintha elakarná felejteni hogy valaha is itt élt!Mindig mondja hogy külföldön akar élni(amivel nincs is semmi baj)de azért olyan mintha a lelke mélyén nem szeretné magát!És ha ez valóban így van akkor soha nem lesz teljesen boldog.
2014. febr. 4. 01:27
7/12 A kérdező kommentje:
Utolsó neked mi bajod van?
2014. febr. 4. 01:27
8/12 anonim válasza:
haha én is kaptam ezt a kolbászos üzit xDD
9/12 anonim válasza:
nem épp a legmegbizhatóbbak a magyar nők ráadásul felszinesek, pénzéhesek is
10/12 anonim válasza:
Magyar lányok a legjobbak!
Az öcséd meg azt csinál,amit akar. Ő dolga...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!