Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha bejön az öcsém csaja?
van bő 15 év korkülönbség, szóval nem egy 20 éves kölyök vagyok... a kiscsaj meg szinte lányom lehetne, külsőleg semmi, átlagos, de ahogy viselkedik meg néz, az nagyon megfogott. ne értsétek félre én nem akarok rámozdulni meg semmi, csak felkelti bennem a vadászösztönt. igyekszek visszafogni magam hogy jelét se lássa senki, de baromi nehéz. főleg hogy már itt is lakik így napi szinten találkozunk mindig zavarba jön ha véletlenül kettesben maradunk... és olyankor nem bírom ki, hogy ne "piszkáljam" kicsit. 1-1 perverz beszólás, meg ilyenek... imádom amikor zavarban van.
ti mit csinálnátok? hogy szüntessem ezt meg? vagy csak fojtsam el mint eddig? senki nem tudja és nem is tudhatja meg.
Nem gáz, valószínű normális is, arról nem tehetsz, hogy ki kelti fel a vadászösztönöd.
Talán ha mást keresnél, könnyebb lenne "leszállni róla". És sztem ne szólogass be neki zavarba ejtő dolgokat, mert kínjában segítséget fog kérni a tesódtól, aztán balhé.
Szerintem próbáld meg nem szétbarmolni az öcséd kapcsolatát, ha még is így tennél, viseld a következményét, hogy az öcséd akár könnyen meg is utálhat, és legközelebb egy nőnemű lényt sem fog a közeledbe vinni.
Szerintem jobban megéri leszállni a kiscsajról, minthogy a tesóddal rosszban légy.
és a csaj rád van indulva vajon? azt azér lehet érezni
öcséddel mennyire komoly a kapcsolat? szexelnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!