Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek normális az öcsém?!

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális az öcsém?!

Figyelt kérdés

Szóval.. Egy kicsit magának való, de nem teljesen elzárkózó típus. Szerintem elég okos, akaratos, rendkívül kitartó. nagyon szereti a kisgyerekeket (a szomszéd babájára is szeret vigyázni nagy örömömre mert legalàbb én szabad vagyok) de néha még ő is gyerekesen viselkedik. :)

Mostanában egyre furcsább.. a múlt hónapban töltette a 17et és azt veszem észre hogy teljesen megváltozott.

Néhany apró momentum. Elkezdett borotválkozni, levágatta a haját, mindenféle kenőcsöt használ.

Kitalálta, hogy ő sohasem akar majd magának lányt (eddig sem volt bnője) mert elege van az állandó nagyképű magatartásukból. "Gyereket meg majd csináltat magának béranyával."

A múlt héten kiosztotta a "női egyenlőségért küzdő" tanárt a suliban miután egy tankönyv borítóból valahogy levezette a nők hátrányos helyzetét. Egy osztályfőnöki volt a jutalma de, ahogy nézem túlságosan nem èrdekli. A suliban volt hogy az egyik lányt lek.....ta miután az órán lejáratta. Mondanom se kell milyen jó véleménnyel vannak róla a többiek, főleg a lányok.

ő nem volt ilyen korábban. Most is tényleg nagyon rendes, illemtudó, de néha felidegesíti magát egyes dolgokon és olyan magatartást mutat amit sokan félreértenek.

Ez csak kamaszodás vagy valami lány van a dologban? Mit tegyek? Megfog ez változni? Próbáltam vele beszélni de ő nem igazán szeretné ezt...

Apunk külföldön dolgozik anyu meg szinte egèsz nap a munkában van. Bár kétlem hogy nekik bármit is elmondana. :/

2016. nov. 25. 13:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Túlságosan leegyszerűsítő magyarázat csak arra fogni, hogy rosszul járt egy lánnyal és emiatt. A világ ennél sokkal bonyolultabb.

Elég végignézned az utcán hogy mennyire fennhordják a mai lányok az orrukat. Valószínű a nevelés és a közösségi médián való felkapottságuk miatt képzelik magukat hercegnőnek.

2016. nov. 25. 16:35
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nagyon kedvesek vagytok, hogy jópáran privátban írtátok meg a véleményeteket/élmènyeiteket. :) Jó látni, hogy van ésszerű magyarázat az öcsi viselkedésére. Minden jót kívánok mindenkinek, aki segített! :)
2016. nov. 25. 17:09
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell aggódnod. Bármin ami történt vagy épp nem történt túl fogja majd tenni magát rajta.
2016. nov. 25. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!