Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az ilyen viselkedés?
A srác azt mondta nekem egy bulira, hogy ő oda biztos be nem teszi a lábát, mert ott kicsik vannak, valamint ő ott nem aljasodik le, nem iszik stb.
Rá egy hétre a munkahelyemen beszélgettem egy jó ismerőssel, és ő azt kérdezte tőlem hogy van ez a srác mostanában mert ezen az X bulin találkozott vele tök részegen, és azt se tudta miről beszél. Én kicsit ledöbbentem mivel úgy tudtam "be nem teszi a lábát oda"...
Aztán a sráccal beszéltem a chaten és vissza képernyőfotóztam meg nevetős smileyt írtam hozzá, meg mondtam neki h miket meséltek róla....
De én ezt viccesen írtam neki
Erre ő teljes felháborodott, meg hogy én mit képzelek meg nekem nem kell ezt bejelenteni hogy ő hova megy......
Szerintetek normális az ilyen?Ekkora ügyet csinálni egy ilyenből? Én tehetek róla hogy elmesélték mennyire részeg volt?
Hát szerintem nem normális. Mármint a te viselkedésed.
Ez olyan, mintha kb. számon kérted volna.
Nem elég, hogy kibeszélted valakivel, de utána még az orra alá is dörgölted.
És minek küldted le neki?
Élvezted, hogy az orra alá dörgölheted?
Gondolom, az a bajod, hogy először azt mondta, hogy nem megy oda, aztán mégis úgy alakult, hogy elment. De hát ezt a srác is jól látja, nem véletlenül írta, hogy nem kell bejelentenie, hogy hova megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!