Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van igaz szerelem, amikor mind a két fél önzrtlenül szereti egymást?
Figyelt kérdés
19 éves fiú vagyok, mostanában sokszor érzem azt, hogy jó lenne ha lenne egy barátnőm, ezalatt nem a testi együttlétre gondolok elsősorban, hanem az érzelmekre. Ha lenne egy "lelki társam" aki megért, elfogad olyannak amilyen vagyok, szeret önzetlenül. Nem tudom hogy van/lessz e ilyen. Jólesne ha mellémbújnának, szeretnének. Normális ez az érzés?#érzelem #Szerelem szeretet magány
2017. nov. 6. 10:50
11/15 anonim válasza:
100%osan allitom hogy nincsen: )
18f
13/15 anonim válasza:
Én sem hiszek ebben. Rég volt ez az álomkép a fejemben, amit írtál. Most úgy látom, hogy az érdekek elég sok mindent irányítanak. 22/N
14/15 A kérdező kommentje:
Ez szomorú, pedig azt gondolnám, hogy ez milyen egyszerű.. 2 ember szereti egymást önzetlenül, kompromisszumok nélkül.. Dehát nyílván semmi sem ilyen egyszerű..
2017. nov. 9. 13:27
15/15 anonim válasza:
Hát kompromisszumok biztosan vannak, legalábbis abban a tekintetben, hogy tudod tolerálni a másik hibáit. Tényleg szomorú valahol, mert benne van a vágy az emberben arra, hogy egy kapcsolat legyen egy férfi és egy nő őszinte kitárulkozása, de ez sajnos nem így szokott lenni. Játszmák, számítgatások és kőkemény érdekek vannak férfi és női oldalról egyaránt. Ami nekem nagy szív fájdalmam, hogy manapság nagyon könnyen képesek vagyunk lecserélni egy embert, tehát nem megdolgozni egy kapcsolatért, hanem rögtön valaki mást keresni az első nehézség megjelenésekor. Az emberek is árúcikké válnak és mindenki azzal üzletel, amilye van. És azért embert egy termék szintjére degradálni elég erős. A másik, amivel én mindenképpen vigyáznék az a bizalom, mert nagyon nem mindegy, hogy kiben bízol meg. Ilyenkor picit kiszolgáltatod a másiknak magad, ami részben pozitív, mert az egy mélyebb kapcsolattá válik, de részben nem a legjobb döntés, mert fegyvert adsz a kezébe, hogy azzal tudjon bántani, ami a legjobban fáj neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!