Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van igaz szerelem, amikor mind a két fél önzrtlenül szereti egymást?
Figyelt kérdés
19 éves fiú vagyok, mostanában sokszor érzem azt, hogy jó lenne ha lenne egy barátnőm, ezalatt nem a testi együttlétre gondolok elsősorban, hanem az érzelmekre. Ha lenne egy "lelki társam" aki megért, elfogad olyannak amilyen vagyok, szeret önzetlenül. Nem tudom hogy van/lessz e ilyen. Jólesne ha mellémbújnának, szeretnének. Normális ez az érzés?#érzelem #Szerelem szeretet magány
2017. nov. 6. 10:50
1/15 anonim válasza:
Persze hogy normális és igen szerintem van ilyen, csak meg kell találni a megfelelő embert.
3/15 A kérdező kommentje:
Ezért mostanában rossz a kedvem..
Remélem hogy egyszer találok én is valakit, aki szeretni fog, és megbecsül!
Nem tudom mit csinálok rosszul..
2017. nov. 6. 12:37
4/15 anonim válasza:
Csúnya vagy? Bátortalan? Mi lehet a baj, hogy még nem találtát rá ilyen hozzá állással. 16L
5/15 A kérdező kommentje:
Nem vagyok egy szépség, bátorságommal szerintem nincs gond, igazából nincs a közelemben olyan lány akivel kezdeményezhetnék, illetve aki nem ver át.. Mert volt rá példa.. Szerintem gáz hogy ennyi idősen nincs barátnőm nem?
2017. nov. 6. 13:09
6/15 anonim válasza:
egyáltalán nem gáz, csak adj időt magadnak és rád talál a szerelem.
7/15 anonim válasza:
Még csak 19 éves vagy, van időd bőven.
8/15 A kérdező kommentje:
Háát, már várok egy ideje.. Hol vannak azok a lányok akik normálisak, és nem azt nézik hogy mennyi pénze van az embernek, meg hogy milyen autóval jár?? Vannak ilyenek?
2017. nov. 6. 14:29
9/15 anonim válasza:
Ez egy nagy tévhit kedves kérdező. Mindenhol azt hallani, hogy a lányok így, a lányok úgy. Pénz, szex ilyesmik. Nos, én nem tehetek róla, ha csak ilyen kis k*rvákkal találkozol, ez nem az én hibám. Így azt feltételezed, hogy a nők 90%a ilyen. Nyisd ki a szemedet. ^^
"Bármit is mondasz, mindenképpen igazad lesz."
10/15 A kérdező kommentje:
Remélem igazad lesz, persze nem azt állítom hogy az összes lány ilyen, nyílván vannak kivételek nem is egy.. Én még sajnos ilyennel nem találkoztam, de bízom benne hogy egyszer lesz egy ilyen barátnőm akit ha megbecsülök és szeretek, akkor visszakapom ugyan ezt.. legalább is bízom benne.. Köszönöm a válaszokat, jobban látom a dolgokat! :) Szép napot mindenkinek!
2017. nov. 6. 15:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!