Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Most akkor mi legyen (lent)?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mi legyen (lent)?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elég nehéz helyzetben vagyok... én és a barátom most 5.-én lettünk 9 hónapja együtt. Két hete volt egy kisebb-nagyobb vitánk mert egy lánytól (évfolyamtársa) el akartam tiltani akinél láttam hogy kezd több alakulni. Viszont ő volt az a lány akit kezdetektől fogva nagyon szimpatikus volt nekem és engedtem neki hogy megölelje meg hogy legyenek. Aztán meg kiszeretett emiatg belőlem, mert "túl sok mindent" tiltok meg neki. Rá egy hétre ott aludt a lánynál amiröl én természetesen tudtam.

- Mivel nyáron kölcsön adtam a telefonom neki és miután visszaadta nem jelentkezett ki semmiéből ezért miután pár nap után ráeszméltem hogy tudom nézni mit beszél vele és összeszedtem magam végig követtem mit beszélnek mostanáig. Flörtöl vele... meg a barátjainak el is mondja hogy nagyon imád és igen még mindigm megvagyok neki de végig smárolt azzal a csajjal meg egy ágyba összebújva aludt vele... nekem meg még ma is azt mondta hogy soha se csalna meg és én vagyok számára a legjobb... viszont nemtudom mi legyen :/ elveszíteni nem akarom viszont tudom hogy el kell engednem mert ez így nagyon nem adja... azt akarom, hogy ő mondja ki hogy igen basszus megcsaltalak.. viszont ha következő találkozásnál a fejéhez vágom akkor meg elmondaná hogy mér kérdezel ilyet?, miért mondasz ilyet? Miért tettem volna ilyet és társai.. szóval? Vélemény ?

- én a régi sulijába járok ahonnan elballagott 14/L ő pedig 16

2017. nov. 6. 00:13
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem az lenne a legjobb, ha elmondanád neki, hogy végigkövetted a beszélgetését azzal a lánnyal, aztán szakítanál vele. Ezen nem háborodhat fel, mivel ő egyszerre két nagyobb bűnt is elkövetett: hazudott neked, majd megcsalt. Az ilyenek nem érdemelnek második esélyt, mert úgyis eljátszanák ugyanazt a játékot, amit azelőtt. Elhiszem, hogy nem könnyű elengedni valakit, akit szeretsz, de így lesz a legjobb. Legalább nem kell minden percben amiatt aggódnod, hogy vajon épp kivel fetreng a hátad mögött... Ha van kedved, írhatsz nekem privátban, és beszélhetünk róla. :)
2017. nov. 6. 00:44
 2/2 anonim ***** válasza:

Kanos a gyerek.

Képes más csajokkal kavarogni. Hagyd el őt.

És ajánlom, ahogy az első válaszoló mondta.

2017. nov. 6. 02:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!