Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Álomvilágban élnék?
Egyik barátnőmmel beszélgettük és szerinte én álomvilágban élek, mert szerintem vannak még olyan fiúk akiket megfog ha egy lány intelligens, vannak céljai, tanul stb. és nem csak hogy mennyire tud szopni vagy mekkora a segge.
Ti mit gondoltok erről?
Lanykent írom ( Es heterokent is) hogy en is hiszek ebben Es vannak ismerőseim akik pont ilyenek
Ilyen szempontból nagyon megvalogatom a körülöttem levő embereket :)
Szóval igen vannak....csak elég ritkák, mert elterjedtek a pavak
Bar ez lehet csak a külsőre igaz Es belül nem lettek olyanok
Remeljuk
De nem élünk alomvilagban
Léteznek ilyenek, csak keresni kell őket :)
Köszönöm a válaszokat!
Igazábol sose éreztem “egészségesnek” hogy 14-15 évesen már 3-5 pasija volt egy lánynak és természetesen már nem szűz, csak annyi ilyen van a környezetemben, hogy már azt hittem velem van baj.
De tudom hogy ez nem normális csak kíváncsi voltam, hogy vajon más is így gondolja e.
Nekem a legfontosabb egy lányban, hogy intelligens és nyílt érdeklődésű legyen.
Bármiről lehessen vele beszélgetni, sok minden érdekelje.
Nyilván még előnyben részesítek néhány tulajdonságot és toleráns is vagyok, de ezek a legfontosabbak.
lehet sokak szerint egy lány csak attól szép, ha a külseje ezt sugallja, szerintem nem.
F20
nem sok az ilyen fiú az tény, de aki van az úgyse kell nektek mert bármilyen okos intelligensek is vagytok akkor is a bunkók kellenek
legyen pénze, kamu magabiztossága és jól meg d*gjon ennyi kell nektek is a többi csak körítés...
ismerek okos tanult lányokat... ha nem volt jó a szex dobták a párjukat
ismerek diplomás amúgy érett nőket.. csóró sráccal éltek évekig aztán dobták őket egy pénzesebbért, azóta persze élvezik nyáron a nyaralást télen a síelést...
addig kell nektek a " pasi aki megbecsül" amíg tart a nagy szerelem azaz kb. fél év.. utána már valami másra vágytok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!