A baloldaliak és a liberálisok miért élnek álomvilágban?
Azt írták még néhány hónapja, hogy kormányváltó hangulat van és hogy olyan tüntetések lesznek, hogy megbukik a kormány.
Ehelyett gyakorlatilag semmi nem történik, csak az, hogy az ellenzéki politikusok sorra buknak el (Gyurcsány, Mesterházy, Falus, Botka, Vona).
Mikor ébrednek fel a nem fideszes emberek? Már rég nem a kilencvenes és kétezres éveket éljük, amikor még hazugságokkal és riogatásokkal választásokat lehetett nyerni. Az emberek elkezdtek gondolkodni.
Te ugye gyengeelméjű vagy?
Kétezres évek elejét akartam írni. De köszi, hogy a figyelmeztetés helyett személyeskedéssel reagáltál. Mit is vártam :)
Hahaha, ha az emberek elkezdtek volna gondolkodni, már rég elzavarták volna a Fideszt.
De abban igazad van, hogy hazugságokkal és riogatásokkal nem lehet nyerni, manapság szavazatvásárlással és a választókörzethatárok átrajzolásával szokás nyerni.
"Hahaha, ha az emberek elkezdtek volna gondolkodni, már rég elzavarták volna a Fideszt.
"
ja, és visszahívják a bukott baloldalt
a világon mindenhol zavarják el a balosokat, ha észrevetted
"hazugságokkal és riogatásokkal választásokat lehetett nyerni."
Az idő lesz a bírája ennek a kijelentésnek, a Fidesz mást se csinált az elmúlt két és fél évben, ha jövőre nyernek, akkor azt bizonyítod, hogy lehet.
"az ellenzéki politikusok sorra buknak el (Gyurcsány, Mesterházy, Falus, Botka, Vona)."
Ezt a listát is honnan guberáltad össze? Mi köze a 2017 őszi állapotoknak ahhoz, hogy mi volt a 2014-es EP, meg főpolgármester választásokon, meg 2009-ben...
Akarsz hallani egy tényleg bukott politikust? Páva Zsolt, Pécs fideszes polgármestere, ő már tényleg bukott politikus, egy gyámság alá helyezett báb, aki alól Viktor épp most vakarja ki a csődbe vitt várost, meg adja oda az oroszoknak a pécsi repteret.
na ne viccejünk már... a baloldal top10-es listát állított anno a leggyűlöltebb politikusokról, ti meg egy szál páva zsolttal akarjátok ezt semmissé tenni?
egy ország gyűölte a fletót, a kókát, a magyar bálintot, a horváth ágnest...
Ne terelj már 41-es koma, ne terelj...
A kérdező (aki egyébként a te szinted lehet épp valamelyik 4X-es kolléga) felsorolt öt olyan politikust, akik közül kettő még aktív, Botka és Vona, egy olyat, aki önként visszalépett (Falus), és két olyat, aki önként lemondott.
Mellesleg az, hogy ki a bukott politikus, maga Orbán Viktor mondta, hogy "én 2002-ben egy bukott politikus voltam" ennyit erről, Pávát csak azért írtam, hogy legyen már egy igazi bukott is itt.
én terelek?
gyakorlatilag idehánytál pár össze nem függő mondatot, aztán még orbán viktoroztál is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!