Baloldaliak, ti a millió baloldali párt közül hogy döntitek el, hogy kire szavaztok?
Nekem a jobboldalon könnyű, mivel csak két párt van, és az egyik egy undorító korrupt párt.
(De attól hogy ti baloldaliak vagytok, nem pontozlak le titeket, mivel épp a ti véleményetekre vagyok kíváncsi.)
A Jobbik egy, a jelenlegi oldal-zűrzavarban lavírozó párt amely azt latolgatja hogy hol van még egy pici lefedetlen "piaci" rés a szavazók között. Régebben szélsőjobb, most meg üdvözlőlapot küldenek a főrabbinak hanukára.
Nekem szimpibb lenne a mostani Jobbik, hiszen gyűlölködésből csak mégtöbb keserűsége van mindenkinek, ez tiszta. Csak hogy át lehet rajtuk látni. Számomra Vona és pártja teljesen hitelét vesztette ezzel a pálfordulással. Bár soha nem szavaztam volna rájuk.
Aki kormányt akar váltani, az szerintem olyan baloldali pártra szavazzon, amelyik - a következő hónapokban - meg tud erősödni. Bizonyosan lesz ilyen szerintem.
A Fidesz is mindent be fog vetni nyilván, de meg kell szabadulnunk tőlük. Épp tegnap beszéltem egy komoly vállalkozóval, akit miután a Fidesz átvette a "hatalmat", 2 hónap alatt klasszikus maffiamódszerekkel tettek szinte nincstelenné a helyi fideszes arcok. Értsd: stöbbszázmilliós vagyonból nullára. Nem az első sztori amit hallok. Az M2 autóút esetében is SZEMÉLYESEN ismerek olyat akinek azt mondták: "itt ez az anyagbeszállítói megrendelés. 800 millió van rá. 150 millióból megoldod, a többi vissza. Amíg gondolkodsz a válaszon, megindul egy-két NAV és munkaügyi ellenőrzés feléd, semmi jóra ne számíts. Jó gondolkodást, jövő héten találkozunk"
A Fidesz kormány - noha valóban dob bőven alamizsnát a nyájának, mindig amikor kell - de arra törekszik hogy mindent magáévá tegyen. Tulajdonjogilag és hatalmilag is egyaránt. Maffiamódszerekkel, koholt hazugságokkal. Ha nem ellensúlyozza ezt egy másik erő, oda jutunk mint a törökök. Ezt tessék észrevenni. Itt nem a migránsokról van szó, hanem hogy a sajátjaink tönkretesznek-e minket.
Kérlek titeket, gondolkodjatok. Szép napot mindenkinek!
Tök egyszerű, megnézed melyik a legerősebb, ez most az MSZP. Meg amúgy is ők állnak a legközelebb a baloldalisághoz.
A DK és az Együtt túl balliberális a Párbeszéd meg nevetségesen demagóg, a szocik a legerősebbek és a legnormálisabb programjuk is van.
Plusz nálunk olyan egyéni képviselőjük lesz, akiről tudom, hogy nagyon jó vezető. Viszont sajnos a miénk az egyik legfidezsesebb megye Bács-Kiskun szval esélye az nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!