A baloldaliak és a liberálisok miért élnek álomvilágban?
Azt írták még néhány hónapja, hogy kormányváltó hangulat van és hogy olyan tüntetések lesznek, hogy megbukik a kormány.
Ehelyett gyakorlatilag semmi nem történik, csak az, hogy az ellenzéki politikusok sorra buknak el (Gyurcsány, Mesterházy, Falus, Botka, Vona).
Mikor ébrednek fel a nem fideszes emberek? Már rég nem a kilencvenes és kétezres éveket éljük, amikor még hazugságokkal és riogatásokkal választásokat lehetett nyerni. Az emberek elkezdtek gondolkodni.
43.
Utána kéne nézned a tényként állított dolgaidnak.
- A Fidesz nevével kapcsolatban,
- OV életrajzával kapcsolatban.
52.
Mit is számítanak a tények?(mármint neked)
Mert ha ismernéd a tényeket, a valóságot, már nem írhatnál marhaságokat; igaz-e?
Ez a te boldog tudatlan álomvilágod. Szomorú.
Kérdező!
Szóval a baloldal operál riogatásokkal. Ok.
Ezek szerint az nem riogatás, hogy a Fidesz-KDNP kormány közpénzmilliárdokból sz..rja tele az országot gyűlöletkeltő és RIOGATÓ plakátokkal... nem az a lényeg itt hogy mennyire van az állításaiknak alapja. A felvetésed relációjában - miszerint "amikor még hazugságokkal és riogatásokkal választásokat lehetett nyerni" - ez eléggé úgy tűnik hogy mégiscsak riogatás és hazugság. Ráadásul épp választási okokból. Merthogy a kormánynak nem feladata ilyen módon "tájékozattni" a közvéleményt. A kormány feladata megoldásokat keresni és vezetni az országot (a parlamenttel együtt).
Akárhogy is nézem, beleszaladsz a bicskádba. Én ha úgy tetszik balos meg libsi vagyok meg hívj aminek gondolsz. A kormány folyamatosan és szándékosan hazudik és félrevezet téged, titeket, ráadásul a saját pénzünkön. Nézz utána hivatalos adatoknak. Nézz utána hogy Soros György VALÓJÁBAN mivel foglalkozott az elmúlt évtizedekben. Nézz utána hogy milyen tényleges gazdasági alapjai vannak a "hanyatló nyugat", a kínaiaknak építendő vasút, az Paks II mögött. Elmondom: erősen kétes kimenetelű és méregdrága dolgok eze, illetve folyamatos ferdítések.
Nem azért támadja az EU Orbánt mert kipécézte magának, meg a "Soros kottájából játszanak", hanem mert Orbán elindult azon az úton, amelyiken a török Erdogan, az azeri vezető Ilham Alijev, az orosz autokrácia császára Putyin már szépen elhaladtak. Tudod kik ők? Diktátorok. Tudom, tudom, ez ilyen balos duma. Jobb ha észreveszed hogy a mai diktátorok már okosabbak picit mint Ceausescu volt. Demokrácia köntösébe bújtatják a diktatúrát. Autokráciának hívják. Nézd meg a szó jelentését és vesd össze a Magyar Kormány utóbbi pár évi törvénykezéseivel. Jó szórakozást.
Utána pedig gyere vissza és írj ki egy újabb kérdést erről az álomvilág-dologról.
"Már rég nem a kilencvenes és kétezres éveket éljük, amikor még hazugságokkal és riogatásokkal választásokat lehetett nyerni."
Ehhez pofa kell azért, a finkelsteini gyűlölet és félelempropaganda kormányának elmúlt két ciklusa után, miután már nyolc éve a csapból is az ilyesztegetés és gyűlöletkeltés folyik. Hozzáteszem közpénzen sajnos.....:D
57.
Miben mosdatom a Fideszt azzal, amit írtam, bocs?
És azt honnan lehet tudni, hogy "gátlástalan rablóbanda" lenne?
"És azt honnan lehet tudni, hogy "gátlástalan rablóbanda" lenne?"
Jajaj. Remélem senki nem fog leállni egy ilyennel aki ennyire súlyosan elhatárolódik a mindennapok valóságától. Ez már a szekta és agymosottja szintje :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!