Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az probléma ha én 14 éves vagyok és a pasim most lesz 18 éves?
HA azt mondom igen akkor most mi lesz? Semmi, akkor meg mi a fas*nak kérdezed... Az hogy megkérdezted annyit jelent hogy te magad problémának tekinteted, félsz mások véleményétől, ezért szembesíted magad a neten hogy feltudj rákészülni lelkiekben, ha valaki beszólna érte...
18f
Az első válasz..hmm..szókimondó, de jobb választ nem lehetne adni. Ha nem sokallnád, nem írtad volna ki a kérdést.
A "pasid" már szexuálisan érett (Elvileg), te meg még nagyon nem, viszont ne várd,hogy majd ő X évig még várni fog rád. Ez nem atzt jelenti,hogy csináld, mert ne, hanem azt,hogy két különböző érettségi szinten álltok. Testileg-lelkileg. Ebben a korban ez a 4 év nagyon sok. 4 év múlva tekints majd vissza a 14 éves énedre, és majd meglátod,miről beszélek.
Ne zavarjon :)
Köztem és a barátom közt is 4 év van. Annyi különbséggel hogy én 16 vagyok.
De hidd el ha szeretitek egymást ennyi nem fog szàmítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!