Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Féltékenység? Jogosan!?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féltékenység? Jogosan!?

Figyelt kérdés

Adott egy pár,akik nem is olyan rég jöttek össze.Eddig mondhatni tökéletesen működik minden, sokat találkoznak stb. A srác viszont kollégista és sok időt tölt egy másik lány társaságában is, aki szintén kolis. A csajjal csak haverok,gyakran játszanak együtt, tipikus fiús lánynak mondható.A baj ott kezdődik, hogy a srác lassan minden este átmegy a csajhoz különféle indokokkal:játszani,szerelni stb. Általában megy vele a haverja is és ott van a csaj szobatársa is.Ha pedig nem a srácok mennek át, akkor a csaj megy át hozzájuk. A csajnak egyébként van barátja de csak hétvégente találkoznak. A csaj és a srácok barátnői ismerik egymást, ennek ellenére a haverlány elég félreérthetően viselkedik mindkét sráccal.

Az adott pár férfi tagja pedig olyan látványosan örül néha a haverlány érkezésének, hogy az már zavarbaejtő. Nem beszélve arról, hogy ahpgy megjelenik a haverlány a barátnője majdhogynem másodlagossá válik számára.

Ti mit tennétek ebben a helyzetben? Mi lenne a megoldás a barátnő számára?

2017. nov. 2. 18:53
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Féltékenység jogosságához legalább élettársi kapcsolat szükséges.
2017. nov. 2. 19:00
 2/15 anonim ***** válasza:

Nem értem, a barátnő is kolis és hétközben is találkoznak a fiúval? És közösen találkoznak a haver lánnyal?

Szerintem mivel a fiú és a haver lány nem kettesben találkoznak, hanem mások is vannak ott, többen mennek át egymáshoz, így nem kell féltékenykedni. Ráadásul a haver lánynak is van barátja.

2017. nov. 2. 19:02
 3/15 anonim ***** válasza:
Érdekes kérdés, hát van olyan, amikor tényleg csak barátok, és mivel keveset találkozik a barátnőjével, ezért nem is szeret róla beszélni. Igaz nekem nincs konkrétam, barátnőm, csak ismerkedési stádiumom. És ha énis kollégista lennék, Nem beszélnék a barátnőmről, ha lenne mert az az én privát dolgom, senki másé. 16/F írj privátot, ha még kellene valami tanács.
2017. nov. 2. 19:03
 4/15 anonim ***** válasza:
a 2-es is helyesen mondja.
2017. nov. 2. 19:04
 5/15 A kérdező kommentje:

A barátnő nem kolis, a srác és a haverlány igen.

Ők ketten viszont sűrűn találkoznak, és a srác ezt gyakran csak utólag említi meg vagy még akkor sem. Ha a társaság egy-egy tagja nem szólja el magát, akkor említést sem tesz a dologról.

2017. nov. 2. 19:05
 6/15 anonim ***** válasza:

5: De miért kéne bejelenteni, elmondani, hogy pontosan kik voltak ott az adott társaságban, amikor itt vagy ott összetalálkoztak. Nem kettesben találkoznak. Egy társaság részei. Ez nekem már ilyen vallatásnak tűnik. :) Innen már csak egy lépés, hogy arról is számoljon be, hogy mit beszéltek egymással, pontosan, szóról szóra :D (Volt ilyen barátom, aki így kikérdezett.)

Egyébként szerintem azért nem mondja már neked, hogy ott volt a lány is, mert tudja, hogy te erre ugrasz.

2017. nov. 2. 19:07
 7/15 anonim ***** válasza:
Még az is lehetséges, hogy hiányzik neki, és nem szeret róla beszélni, mert akkor mégjobban hiányozni fog.
2017. nov. 2. 19:07
 8/15 A kérdező kommentje:

Ez nem vallatás, a barátnő sosem kérdezi, hogy mikor mit csinál a srác. A zavaró az, hogy a srác ilyenkor akár órákra is eltűnik és még egy bocs, most nem érek rát sem képes írni.

A barátnő nem ugrik az ilyesmire, gyakran szívatják egymást ezzel a sráccal de az egész csak játék.

De elég szar érzés, mikor a haverlány megjelenésével konkrétan a barátnő láthatatlanná válik.

2017. nov. 2. 19:11
 9/15 A kérdező kommentje:

Veluris

A srác és a barátnője gyakran találkoznak, ezzel nincs baj. És a haverlány is tud a barátnő létezéséről.

A probléma az, hogy a haverlány mellett a barátnő le van ejtve magasról.

2017. nov. 2. 19:13
 10/15 anonim ***** válasza:

8: De hogy válik láthatatlanná? Nem együtt találkoznak. Azt írtad, te nem vagy kolis.

És miért írogatna valaki, amikor egy társaságban van.

Valószínűleg a fiú már nem poénnak fogja fel, amikor ezzel "ugratod". Egy idő után baromi idegesítőek az ilyen "viccek" .

2017. nov. 2. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!