Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért nem tudok sírni előtte?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok sírni előtte?

Figyelt kérdés

Képtelen vagyok sírni a barátom előtt.

Nagyon jól elvagyunk, csak a szexel vannak bajok, de azon kivül minden szuper. Vagyis csak "lenne".

Most sajnos sok olyan dolog történt körülöttem ami miatt sirhatnékom támad néha néha, de elötte nem tudok. Kibeszélni ki szoktam, csak pl ha nálunk van és erröl van szo akkor miután hazament kisirom magam... nem is értem miért.

A multkor szegény nagypapámat korházba vitték és ugy érkeztem haza, hogy ott a mentö és öt élesztgetik akkor elkezdtem pityeregni, de miután ránéztem mintha felszivták volna a könnyeim. Néztem rá és semmi. Utána csak ültem az ágyon és ö átkarolt, de én nem öleltem vissza...

Annyira tanácstalannak érzem magam ebben a helyzetben...

Mit tehetnék? Miért van ez? 18L

2017. nov. 5. 09:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Miért akarsz előtte sírni? Én utálok mások előtt. Attól gyengének és sebezhetőnek érzem magam. Mindig egyedül sírok a szobámba, ahol senki sem láthat, hallhat. Ha nyílvános helyen, vagy ahol akár csak egy ember is láthat, tör rám a sírás, magamba fojtom.
2017. nov. 5. 09:55
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék, de nem értem, hogy barátok elött ugyanennél a témánál néha elpityeredek, de nála meg visszatartom vagy elmegyek haza, vagy kitalálok valamit, hogy ö menjen
2017. nov. 5. 10:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Biztos nem szeretnél gyengének látszani előtte.
2017. nov. 5. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!