6 hós kisfiam fél a porszívó hangjától kb.1 hónapja van ez így, előtte sosem sírt ez miatt. Érdekes, ha sétálunk a falunkban, akámilyen jármű, traktor megy el mellettünk, nem kezd el sírni. Ki fogja ezt nőni?
Figyelt kérdés
Akkor lesz ez gond nálunk,ha télen megfázna,és az orrá csak az orrszi-porszival alehetme takarítani.2014. szept. 27. 15:35
1/3 anonim válasza:
Az én gyermekem 2 dologtól fél.A porszívó hangja és a fúrógépé.Ütvefúró,panelban.Most 3 éves nem nőtte ki pedig a kezépe adom hogy porszìvozzon és ha bekapcsoljuk elrohan hogy fél tőle.Így vettem elektromos orrszívót mert ha beteg akkor amikor múgy sem kap levegőt nem kell a sírás a porszívó orrszívó miatt.Ezzel meg magának csinálja.
2/3 anonim válasza:
Nem biztos, hogy leszokik róla. Az orrát pedig csak Magyarországon szívják porszívóval, a nyugati országokban ez tilos.
Ki lehet takarítani az orrát kézi szívóval is.
3/3 anonim válasza:
Persze, simán ki lehet nőni. Én olyan hülyeségektől féltem, pl. majdnem 10 éves koromig a lufi hangjától, mármint amikor kidurran. Meg kiskoromban imádtam az Oroszlánkirályt, viszont volt az elején az a zene, ami nagyon hirtelen kezdődik, és valahogy úgy hangzik, hogy "náááácivennyá" :D Na, attól nagyon féltem, de annyira, hogy amikor elindítottuk a kazettát, az első fél percre mindig átszaladtam a másik szobába :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!