Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Normális, hogy undorodom ettől?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy undorodom ettől?

Figyelt kérdés

(Lehet,hogy rossz kategóriába tettem a kérdést..na mind1)

Tehát,ahányszor meglátok egy párt enyelegni,mindig elfog némi undor. Nem,nem irigykedek rájuk,egyszerűen idegesít,amikor még azt is hallom ahogy cuppognak. Falra bírok mászni ettől. (Nem egy szájrapuszira gondoltam,hanem arra,amikor gátlás nélkül egymásnak esnek) Más is van ezzel így,vagy csak én vagyok ennyire finnyás?

2017. nov. 1. 21:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
#9 Mért nem rúgtátok fel mindkettőjüket?
2017. nov. 1. 22:53
 12/13 anonim ***** válasza:
Engem is zavar, ha valaki demonstratíve cuppog a buszon. Mondjuk az én nemi és lelki életem nincs túl rendben, illetve eléggé zajérzékeny vagyok, bizonyos hangok eléggé zavarnak, pl. zacskózörgés, csámcsogás.
2017. nov. 2. 12:26
 13/13 anonim ***** válasza:
Én se szeretem ha mások előtt egymásnak esik egy pár 🙂
2021. ápr. 1. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!