Undorodom ettől az ételtől, pedig nagyon szeretem (? )
Sziasztok
Régebben imádtam a nyúlhúst, nagyszüleimnél folyton azt kértem ebédre :D (na jó, persze, nem csak azt, de nagyon szerettem)
Tenyésztenek is nyulakat, szóval annyit ehettem amennyit akartam :)
Egyszer náluk voltam szünidőn, és épp menstruáltam. Ilyenkor általában nagyon rosszul vagyok (görcs+hányinger) és van hogy egész nap nem eszem semmit.
Aznap mégis ettem egy szelet nyúlhúst. (Talán épp jobban éreztem magam, talán nagymamám erőltette belém, már nem emlékszem) de fél órán belül kihánytam.
Azóta undorodom a nyúlhústól, pedig ha nagy nehezen ráveszem magam hogy megkóstoljam, akkor finomnak találom, de pl. egy adagot semmiképp nem tudok begyűrni :/
Hogy tudnám áttenni magam ezen a buta negatív élményen?
Én a kakaóval voltam így. Picinek imádtam, minden este lefekvés előtt azt ittunk tesómmal (ikerek vagyunk). Aztán egyszer beteg lettem, nem voltam hajlandó lenyelni a gyógyszert, így apukám összetörte és belerakta egy pohár kakaóba, hogy igyam meg. Azóta nem tudok ránézni, néha-néha iszom egy-két kortyot, de egy bögrével pl. nem tudnám meginni.
Abban sajnos nem tudok segíteni, hogy hogyan tudnál túllépni ezen, nekem 15-16 év alatt sem sikerült megszeretnem újra a kakaót. :(
Ezen úgy lehet túllépni szerintem, hogy megvárod még nagyon éhes leszel és úgy eszel belőle, úgy nagyon jól fog esni. És akkor valahogy felülírhatod a rossz emléket :D
Nekem ez a lángossal volt így, egyszer kihánytam mert melegen ettem, aztán évekig nem ettem, pedig imádom. Majd egyszer osztálykiránduláson nagyon éhesen vettem egyet, aztán azóta megint meg tudom enni :D Tehát szerintem ez lehet a megoldás :)
Az első válaszolónak nem tudom mit tanácsoljak, az kicsit más tészta :/
Utolsó, én is állatbarát vagyok, de a húsevéssel semmi bajom.
A vágóhidak, a zsúfolt nagyüzemek tényleg borzasztóak, de ezek itthon nevelt nyuszik. Szép életük volt, egy percig sem szenvedtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!