Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem érti meg hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érti meg hogy nem szeretem sőt undorodom tőle?

Figyelt kérdés

Nem értem...

Lovas csaj vagyok.Tavaly összejöttem egy pasival a munkahelyemről,ami életem legroszabb döntése volt..Nem tartott sokáig..Ott hagytam..Elegem lett belőle..Nem szerettem meg az alatt az idő alatt amíg eggyütt voltunk..De ami a legrosszab hogy a szex terén pocsék volt vele minden..Sajnáltam,hogy ilyen kis szerencsétlen volt...aztán mikor otthagytam,nem fogta fel,hogy vége..

Nem akarom megnevezni,ezért csak ennyit írok: W.K

Azóta folyton segíteni akar nekem mindenben..Én meg sajnos ki is használom..de ez csak azért van,mert ő szinte ezt akarja..Iwiwen is kiírtam az üzenőfalra valamit róla amit később meg is tudott..de tullépett rajta..Pedíg ott elmagyaráztam mindenkinek amit gondolok...

Mit tegyek?

Nem akar békén hagyni,pedíg én megelégednék annyival ha köszönünk váltunk pár szót és ennyi..Nem érti hogy ő nekem nem kell!!

csibe-pipi@hotmail.com

2010. ápr. 9. 07:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
47%

ha kihasználod amikor segíteni akar, akkor jó, hogy nem érti, hogy nem akarsz semmit!!

ne használd ki, csak köszönj válts pár szót és akkor majd felfogjja...

2010. ápr. 9. 07:50
 2/12 Andrewka ***** válasza:
80%

Kihasználod, iwiwen teregeted ki a dolgait. Hát gratulálok. Mert persze ahhoz már nincs bátorságod h odaállj el és azt mondd h nem működött a dolog, tartsunk kellő távolságot egymástól és csak annyit beszéljünk amit feltétlenül muszáj.

Szánalmas vagy h így bánsz egy emberrel aki ennyire vakon szerelmes beléd. Tiszteld meg annyival h emberszámba veszed.

Bocs!

22/f

2010. ápr. 9. 08:09
 3/12 anonim ***** válasza:

Szandi te vagy az?:D Csak, mert nagyon ismerős a szituáció.:) Ha igen akkor...

Egy volt osztálytársad a középiskolából.

2010. ápr. 9. 11:14
 4/12 anonim ***** válasza:

ismerkedni akarsz?v minek írtad ki ide az msn címed:DDD LOL.

ignoráld a csávót.

2010. ápr. 9. 12:04
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném, hogy meg kéne tudnia mindenkinek iWiW üzenőfalon, hogy mit gondolsz róla - ugyanis ennek ehhez senkinek semmi köze. Inkább neki kéne normálisan elmagyaráznod. Mellesleg kissé bunkó vagy, hogy így utálod, úgy utálod, de azért kihasználni kitudod. Gratulálok
2010. ápr. 9. 12:19
 6/12 anonim ***** válasza:

Megértelek!

11:14-es hova valósi vagy?????

2010. ápr. 9. 12:50
 7/12 anonim ***** válasza:
76%

Miért nem érti meg hogy nem szeretem sőt undorodom tőle?

Talán mert nem közölted vele egyértelműen inkább taktikáztál meg játszottad az eszedet. Pedig nem bonyolult:

Elé állsz és megmondod, hogy nem szeretlek, nem akarok tőled ebben az életben semmit, hagyj békén örökre és törölj ki az életedből. A szex pocsék volt veled és szerencsétlen vesztesnek tartalak téged. Ha ezt nem tartod tiszteletben és továbbra is közeledsz irányomban ez engem feljogosít arra, hogy zaklatásnak vegyem és megtegyem a szükséges lépéseket ez ügyben( rendőrségi feljelentés, távolságtartási végzés). Sajnálom ilyen az élet mindkettőnknek jobb lesz így.

Nem pedig taktika meg ráutaló magatartással kellett volna elküldeni a srácot + elfogadni a segítségét + kiteregetni róla az infókat nyilvánosan és megalázni szegényt.

Remélem majd kegyetlenül megszívat téged is életed szerelme majd akkor megnézheted magad.

Megérdemelnéd, hogy életed végéig a nyakadra járjon és keményen zaklasson téged, mert tisztességből megbuktál és nem igazán vagy nőnek nevezhető inkább csak egy ribanc.

Itt is kiteregeted más ember érzelmeit és azt várod téged sajnáljon mindenki.

Veled sem futnék össze az utcán, mert biztos ülnék érte vagy 25 évig.

2010. ápr. 9. 13:37
 8/12 anonim ***** válasza:

""Nem szerettem meg az alatt az idő alatt amíg eggyütt voltunk..De ami a legrosszab hogy a szex terén pocsék volt vele minden..Sajnáltam,hogy ilyen kis szerencsétlen volt""

Először is ha nem szereted minek jöttél vele össze? Ha nem szereted miért feküdtél le vele? Ha szerencsétlenek tartottad miért voltál vele?

Remélem rólad is így nyilatkozik majd életed szerelme miután kib@szott az utcára te szerencsétlen szánalmas pics@.

2010. ápr. 9. 13:43
 9/12 anonim ***** válasza:

11.14-es vagyok és 12.50-esnek szól a komment.

Dobtam egy privit. Nézd meg! :)

2010. ápr. 9. 13:51
 10/12 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem voltál elég egyértelmű.
2010. ápr. 9. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!