Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem érti meg hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érti meg hogy nem szeretem sőt undorodom tőle?

Figyelt kérdés

Nem értem...

Lovas csaj vagyok.Tavaly összejöttem egy pasival a munkahelyemről,ami életem legroszabb döntése volt..Nem tartott sokáig..Ott hagytam..Elegem lett belőle..Nem szerettem meg az alatt az idő alatt amíg eggyütt voltunk..De ami a legrosszab hogy a szex terén pocsék volt vele minden..Sajnáltam,hogy ilyen kis szerencsétlen volt...aztán mikor otthagytam,nem fogta fel,hogy vége..

Nem akarom megnevezni,ezért csak ennyit írok: W.K

Azóta folyton segíteni akar nekem mindenben..Én meg sajnos ki is használom..de ez csak azért van,mert ő szinte ezt akarja..Iwiwen is kiírtam az üzenőfalra valamit róla amit később meg is tudott..de tullépett rajta..Pedíg ott elmagyaráztam mindenkinek amit gondolok...

Mit tegyek?

Nem akar békén hagyni,pedíg én megelégednék annyival ha köszönünk váltunk pár szót és ennyi..Nem érti hogy ő nekem nem kell!!

csibe-pipi@hotmail.com

2010. ápr. 9. 07:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ha tudod, mit akar cserébe, bárhogy erőlködik, nem vagy kénytelen elfogadni a segítségét. Egyébként anélkül is vissza lehet utasítani valakit, hogy így megaláznád. Például az undor-részt kihagyod és csak azt mondod, hogy nem vonzódsz hozzá, és soha nem is fogsz.
2010. ápr. 9. 19:29
 12/12 anonim ***** válasza:

egy szánalmas pics@ vagy már boccs.

már nem azért de te kinek hiszed magad?? azért megnézném,te mit szólnál ha vki más irna ki rólad ilyeneket -.-"

ahoz már nagy a szád hogy itt anonim oldalon szidd,hogy milyen pocsék a szex vele,meg hogy undorodsz tőle,de ahoz már nincs eszed hogy esetleg a szemébe mondd -.^

egyébként ha találkozol a sráccal,mondd meg neki hogy én a helyébe még csak a közeledbe se mennék ..

pff ...

13L

2011. jún. 18. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!