Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha szerintem a barátom más lánnyal kavar? 16l 18f
2 hónapja vagyunk együtt, kicsit több...
Ma nála voltam, és telefonoztunk mindketten. Kiment wcre, lerakta gyorsan a telefonját az éjjeliszekrényre. Ameddig ott volt, megpittyent a messengere, írtak neki... Megnéztem, és észrevettem hogy ez egy lány és a neve végén ott volt ez a két emoji: 😍❣️ Azt nem tudtam megnézni mit küldött, egy kép volt az. Azóta teljesen le vagyok hangolva... A barátom is látta rajtam, de nem értette hogy miért, én meg nem akartam elmondani. Amikor kísért haza teljesen szótlan voltam, búcsúzásul csak egy ölelést adtam meg szájra puszi.
Amint beléptem a házba elsírtam magam, pedig nem vagyok az a típus. Mit tegyek? Szerintetek megcsal/kavar vagy ez a 2 emoji a lány nevének a végén "jelentéktelen"?
A legjobb lány barátja akit személyesen is ismerek annak nincs a nevének a végére ilyen emoji írva, legalábbis pár hete még nem volt. :))
Amikor hazaértem rá fél órára is írt, hogy nincs-e tényleg baj, én meg mondtam hogy tényleg nincs, de nem is nagyon erőltette a beszélgetést.
Telefonoztunk mindkette.....
Nyugodtan szakíthattok, nem vagytok igazi pár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!