Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak szerintem könnyebb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem könnyebb beszélni egy lánnyal élőben mint neten?

Figyelt kérdés
Pl: Volt egy csaj aki tetszett és sokat beszélgettünk meg minden... De egyszerűen féltem ráírni vagyis ráírtam de nem akkora nyugottsággal mintha élőben beszélnénk... Meg amúgy most is így van. Nem csak annál az egyszeri lánynál. Ti mit gondoltok?

2016. nov. 16. 18:20
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nálam pont fordítva van...
2016. nov. 16. 18:23
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez jó. Pedig a legtöbb pasi inkább elbújik a net mögé csak hogy ne szemtől szembe kelljen beszélni egy lánnyal. Pedig én személy szerint sokkal jobban értékelem, ha odajön dumálni minthogy rámír:D szóval szerintem is jobb élőben
2016. nov. 16. 18:24
 3/4 Stark2000 ***** válasza:

Chaten szerintem könnyebb beszélni - mert 2x is megtudod gondolni, hogy mit mondasz neki. Illetve tudsz gondolkodni akár perceket is csöndben, hogy x y dologra hogy reagálj, stb.

Viszont 1000x utálatosabb chaten beszélni valakivel. Ha valami vicceset mondtál, nem látod, hogyan reagál rá.. Nincs semmi olyan, ami miatt jó lenne a chat, ha a fönti sorokat nem nézem. Ha a kiszemeltetted akarsz ismerkedni vagy csak a neked tetsző fiúval / lánnyal sokkal jobb személyesen. Minden közvetlenebb, mindent látsz, érzékelsz, könnyebb leszűrni a dolgokat - és valljuk be, hogy azért ez sokat segít pár kérdésben ami a fejünkben dübörög sokszor. A chat tök jó arra, hogy elhívd ide-(Y)oda, megbeszélj vele találkákat, megkérdezd , hogy milyen napja volt - de azt is inkább telefonon.

2016. nov. 16. 18:26
 4/4 Stark2000 ***** válasza:

*kiszemelteddel

16F , utolsó voltam.

2016. nov. 16. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!