Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg szakítanom kellene? Kinőttük egymást?
Én végzős, ő kilencedikes volt, mikor összejöttünk.
Most vagyok első éves az egyetemen, ő meg ugye tizedikes.
És így az egyetemen teljesen más lányok vannak, komolyabbak, felnőttesebbek, mint a barátnőm. Továbbá sokan a barátaim közül is azzal cs*szegetnek, hogy miért nem dobom ki a kislányt valami komolyabb lányért.
És van is egy lány, nem történt semmi, de abszolút úgy látom, hogy lehetne nagyon sok minden is. /nem feltétlen szexre gondolok/
De ezek mellett imádom a barátnőmet is, csak nehéz, heti egy találkozás...
Egy dolgot hagysz csak ki a sztoriból, hogy a mostani barátnőddel milyen. Oké hogy imádod, de tudsz vele beszélgetni? Elég érett, vagy tényleg kislányos? Hiányzik valami a kapcsolatotokból csak mert 3 évvel fiatalabb nálad? Lenne igényed arra a komolyságra amit az évfolyamtársaidban látsz, vagy csak a barátaid ültettek bogarat a füledbe?
Mert nekem is fiatalabb pasim van (bár nem annyival), most végzős én meg most kezdem az egyetemet, ráadásul nem hetente találkozunk hanem kéthavonta, mert külföldön tanulok. És rengeteg ember van körülöttem akivel rengeteg minden lehetne, csak nem is gondolkodom rajta hogy legyen bármi, mert eszembe nem jutna szakítani a barátommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!