Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szakítanom kellene?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanom kellene?

Figyelt kérdés

Lassan fél éve van barátom, kisebb nagyobb hullámvölgyekkel. Az utóbbi pár hónapban elég sokat veszekedtünk, ő gyakran megbántott, de nekem mindig sikerült megbocsájtanom. Pl volt, hogy felidegesítette magát mikor részeg volt, és amikor összevesztünk kiabált velem és közölte hogy végeztünk. Aztán másnap láttam rajta, hogy nagyon megbánta, elég szarul nézett ki, ezért megbocsájtottam. Többször is volt, hogy hirtelen felindulásból szakított velem, aztán rövid időn belül (még aznap) keresett, hogy hiányzom neki és sajnálja. Tipikus előbb cselekszik mint gondolkodik ember. Legutóbbi problémánk, hogy ha együtt voltunk azon kívül, hogy filmet néztünk nem csináltunk semmit, nem beszélgettünk, ez kb 3-4 napig. Elmondtam neki, hogy zavar, ez igy nemjo, mondta hogy megérti és nemtudja miért van. Ezek után pár napig nem beszéltünk aztán ismét kerestük egymást, akkor már normálisan tudtunk beszélgetni. Nemtudom, hogy ez után érdemes lenne e folytatni ezt a kapcsolatot, vagy ez lehet csak a ragaszkodás, nincs annyira tapasztalatom. Tudom, hogy mások ugysem ismerik a kapcsolatunk, igy nem tudnak tanácsot adni, de nekem ötletem sincs mit kéne csinálnom, ezért ezek alapján külső véleményre lennék kiváncsi.

Én 18 ő 19 éves.

2017. aug. 11. 01:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
ezek alapján, néhány jó pillanatot leszámítva, egy elég gyötrelmes és halálra itélt kapcsolatnak tűnik, egy érzelmileg instabil, szerencsétlen hapsival. Ezt mielőbb zárd le, és keress törődő, boldog kapcsolatot.
2017. aug. 11. 01:21
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is mar nagyon kihalt ez az egesz. :/ ha nem erzed jol magad vele, akkor szakits
2017. aug. 11. 07:58
 3/6 anonim ***** válasza:
Ennek így semmi értelme, ha ő mindig előbb cselekszik, mint gondolkozik, ezzel neked lesz rosszabb és rosszabb. Tényleg néhány szép emlék van itt csak. Ez a kapcsolat kicsit kaputt.
2017. aug. 11. 08:34
 4/6 anonim válasza:
Szerintem egy próbát megér, próbáljatok msg egyszer beszélni erről, és változtatni pár dolgon. Ha nem sikerül, valószínűleg ez ennyi. :( Azért remélem sikerül!
2017. aug. 11. 10:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez nem lesz így jó. Ne beszéljetek semmit se. Már nem egyszer szakított veled hirtelen felindulásból. 1 maximum 2x elnézném neki, de annál több nem. Ennek már nincs így értelme :/
2017. aug. 11. 11:19
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2017. aug. 11. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!