Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanom kellene?
Lassan fél éve van barátom, kisebb nagyobb hullámvölgyekkel. Az utóbbi pár hónapban elég sokat veszekedtünk, ő gyakran megbántott, de nekem mindig sikerült megbocsájtanom. Pl volt, hogy felidegesítette magát mikor részeg volt, és amikor összevesztünk kiabált velem és közölte hogy végeztünk. Aztán másnap láttam rajta, hogy nagyon megbánta, elég szarul nézett ki, ezért megbocsájtottam. Többször is volt, hogy hirtelen felindulásból szakított velem, aztán rövid időn belül (még aznap) keresett, hogy hiányzom neki és sajnálja. Tipikus előbb cselekszik mint gondolkodik ember. Legutóbbi problémánk, hogy ha együtt voltunk azon kívül, hogy filmet néztünk nem csináltunk semmit, nem beszélgettünk, ez kb 3-4 napig. Elmondtam neki, hogy zavar, ez igy nemjo, mondta hogy megérti és nemtudja miért van. Ezek után pár napig nem beszéltünk aztán ismét kerestük egymást, akkor már normálisan tudtunk beszélgetni. Nemtudom, hogy ez után érdemes lenne e folytatni ezt a kapcsolatot, vagy ez lehet csak a ragaszkodás, nincs annyira tapasztalatom. Tudom, hogy mások ugysem ismerik a kapcsolatunk, igy nem tudnak tanácsot adni, de nekem ötletem sincs mit kéne csinálnom, ezért ezek alapján külső véleményre lennék kiváncsi.
Én 18 ő 19 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!