Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mihez kezdjek? Ti mit csinálná...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mihez kezdjek? Ti mit csinálnátok?

Figyelt kérdés
A barátommal 2 hónapja vagyunk együtt.Nagyon szeretem viszont nemreég megcsalt.Nagyon fájt de megtudtuk beszélni.Mist újra megcsalt.Azt mondja csak szórakozott és bem gondolta komolyan csak már nemtudja visszacsinálni.Én nem látom rajta h megbámta volna.Nagyon fáj , hogy ilyet tesz pedig elvileg szeret.Nem mutatja ki csak mondja ami egyre jobban kezd zavarni.Most próbáltam vele beszélni, hogy ha nem szeret inkább most mondja meg míg nem fáj annyira.De azt mondta h ez noncs igy.Teljesen összezavarodtam.

2017. okt. 9. 23:21
1 2
 11/12 MENEkült20000314 válasza:
Én már régen dobta volna a fenébe. De előtte úgy t...n rúgnám hogy, többet nem lenne kedve semmi ilyesmihez. Ugyanis egy kapcsolatban a hűség a legelvárhatóbb és legalapvetőbb dolog
2017. okt. 15. 12:36
 12/12 anonim ***** válasza:
Gondolkozz már el...2 hónap...az nagyon kevés idő, még nem is ismeritek rendesen egymást, ha már 2 hónap után megcsalt mit vársz? Ha vele maradsz, hidd el, megteszi harmadjára is.
2017. okt. 16. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!