Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még mindig szeretem az exem mit tegyek? 14/F
Figyelt kérdés
Van egy lány 1 évig voltunk együtt, azóta már eltelt 4-5 hónap, de nem tudom elfelejteni, nagyon hiányzik. Igazából egy suliba járunk. Volt egy időszak amikor nagyon rosszba voltunk, de azóta igazából csak barátok vagyunk. Nem tudom érezhet-e még irántam valamit, mert néha rámír, hogy mizu meg ilyenek. Hogyan tudnék újra összejönni vele?2017. szept. 15. 22:03
1/8 anonim válasza:
Szóval kb. 12 évesen volt "párkapcsolatod"?
2/8 anonim válasza:
14 évesen már egy lányba voltál szerelmes? Azt hogy.
3/8 A kérdező kommentje:
Kérlek ne kötekedejetek ez nekem fontos..
2017. szept. 15. 22:15
4/8 anonim válasza:
Az se tudod milyen világ van körülötted. Mér hogyne szóljunk neked ! Nem csak a nőzés létezik. Ezer lehetőség és dolog és 14 évesen bejárhatod a világot. Jelent valamit ha már nem vagy együtt azzal akivel voltál. Most magad lelkének kell kapaszkodója lenni. Úgyis késöbb pár év múlva lesz neked valaki. 19 évesen mondom ezt neked.
5/8 anonim válasza:
Finoman, kezdjétek elölről az egészet.
Írj rá te is bátran, suliba szólj hozzá.
Ha úgy érzed hárít, akkor pihentesd...majd próbáld újra.
Fel kell olvasztanod a szívét, de lehet, hogy a tiéd is fagyos, gondolkodj el azon is te mit érzel.
Dühöt-e vagy szerelmet.
6/8 jambo94 válasza:
te nyomorult, exed hogy lehetne? még csak 14 vagy... még csak most fogod letenni a kis dömperedet
7/8 anonim válasza:
Menjetek párterápiára....
Jézusom.
14 évesen ha kiejtettem volna otthon az "exem" szót, apám olyan sallert adott volna, hogy feltörlöm a komplett folyosót.
8/8 A kérdező kommentje:
Faszt kell itt oltani ha nem tudtok normális választ adni taka
2017. szept. 18. 15:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!